Fabricante:

SoulTree SoulTree

Crema Regeneradora Cúrcuma i Amla - SoulTree - 25 grams

225188

Nou

Fórmula ayurvèdica rejovenidora que hidrata, aporta brillantor i redueix les arrugues, mantenint la pell ferma.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,50€

IVA inclòs
54,00 € / 100 g

Més informació

Crema Regeneradora Cúrcuma i Amla SoulTree

Redescobreix la joventut i la lluminositat de la teva pell amb el poder rejovenidor de la natura.

Què és Crema Regeneradora Cúrcuma i Amla SoulTree?

La Crema Regeneradora Cúrcuma i Amla de SoulTree és un elixir de joventut inspirat en els principis ayurvèdics, que combina la saviesa ancestral amb ingredients naturals per oferir una cura antienvelliment excepcional .

Enriquida amb cúrcuma, amla i brahmi , aquesta crema no només rejoveneix i hidrata la pell , sinó que també li aporta una brillantor saludable i radiant . Els extractes frescos de nou ingredients ecològics treballen en sinergia, creant un veritable bouquet de tònics per a la pell que actuen en profunditat per revitalitzar i restaurar.

La cúrcuma, coneguda per les seves propietats antiinflamatòries i antioxidants , es combina amb el poder rejovenidor del brahmi i la riquesa antioxidant de l'amla i la Vitamina E natural per reduir les arrugues i mantenir la pell ferma i tonificada . Aquesta crema també estimula la regeneració cel·lular, donant lloc a una pell més jove i vibrant. Lliure de derivats petroquímics i perfums sintètics, aquesta crema regeneradora és un compromís genuí amb la bellesa natural i la salut de la pell.

Ingredients:

Aqua, Prunus armeniaca (apricot ) kernel oil*, Cetearyl alcohol, Coco-caprylate/caprate, Glycerin, Vitis vinifera (grapeseed) seed oil, Cetearyl glucoside, Bacopa Monniera (brahmi) extract*, Garcinia indica (kokum arjuna (arjuna) bark extract*, Parfum**, Emblica officinalis (aamla) fruit extract*, Sodium stearoyl glutamate, Tocopherol, Lactic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbat, Sodium gluconate, Rubiacordifolia (manistha) stem extract*, Vanilla Plantifolia fruit oil, Curcuma longa (turmeric) root oil*,Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**,Eugenol**, Farnesol**.

*De cultius ecològics. **D'olis essencials. Conservats amb Sodium Benzoate i Potassium Sorbate.

Com es fa servir Crema Regeneradora Cúrcuma i Amla SoulTree?

Un cop nets cara i coll estendre fent massatges suaument. Evitar la zona dels ulls. Utilitza dues vegades al dia per a millors resultats.

Presentació:

Envàs de 25 grams.

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda