Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Cura Intensiva Hialurónica - Anne Marie Börlind -  7 ampolles

Cura Intensiva Hialurónica - Anne Marie Börlind -  7 ampolles

203485

Nou

La Cura Intensiva Hialurónica aporta una hidratació profunda a la pell. Envàs de 7 ampolles.

Més detalls

14,52€

IVA inclòs

16,50€ IVA inclòs

-12%

Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Cura Intensiva Hialurónica

La Cura Intensiva Hialurónica aporta una hidratació profunda a la pell.

Les arruguetes causades per la sequedat s'omplen des de l'interior i la pell rep una dosi extra d'hidratació. D'aquesta manera, la seva pell s'allisa visiblement, refresca i es presenta revitalitzada.

Els canvis constants de temperatura ressequen la nostra pell. Quan la nostra pell es presenta tan malmesa, perd elasticitat. Això fa que apareguin les arruguetes i la nostra pell aparenta més apagada. Amb la nostra cura intensiva hialurónica mimarà la seva pell durant una setmana amb substàncies regeneradores i eficaços, que aporten vitalitat i elasticitat. El resultat és una pell notablement més plena i redueix visiblement les arrugues.

Inci: Aqua [Water], Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Hyaluronate, Sodium Anisate, Sodium Lactate, Sodium Pca, Lactic Acid, Rhizobian Gum, Tremella fuciformis Sporocarp Extract [Hyaluronic Acid].

Utilització: Apliqueu durant una setmana diàriament una ampolla de la cura intensiva hidratant. Amb l'ajuda del obre-ampolles, obriu la ampolleta amb cura. Apliqui el contingut sobre la pell neta de la cara, coll i escot i gaudi de l'efecte refrescant.

Presentació: Envàs de 7 ampolles + 1 obre-ampolles.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda