Fabricante:

Schüssler Schüssler

Midnight Retinal Elixir - Schüssler - 30 ml

226583

Nou

Revitalitza la teva pell amb retinal, pèptids i sals de Schüssler per a un efecte antienvelliment notable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

61,00€

IVA inclòs
2,03 € / ml

Més informació

Midnight Retinal Elixir Schüssler

Desperta amb una pell renovada: experimenta la transformació nocturna amb Midnight Retinal Elixir.

Què és Midnight Retinal Elixir Schüssler?

Midnight Retinal Elixir de Schüssler és una innovació en la cura facial nocturna , dissenyat per oferir una pell impecable gràcies a la seva concentració de retinal al 0,05%.

Aquesta fórmula poderosa uneix el retinal amb pèptids, àcid hialurònic i les sals exclusives de Schüssler, Calcium fluoratum i Silicea, creant un tractament antienvelliment sense precedents. La seva capacitat per unificar i tensar la pell, juntament amb el potent efecte antienvelliment , permet difuminar línies fines i arrugues, promovent una renovació cel·lular accelerada.

La inclusió de MATRIXYL™ synthe'6™ i àcid hialurònic potencia la hidratació i la regeneració de la pell , mentre que les sals de Schüssler brinden una aportació mineral única que millora la textura i l'elasticitat de la pell .

Amb cada aplicació, Midnight Retinal Elixir treballa intensament durant la nit per revelar una pell més suau, uniforme i radiant al matí .

Ingredients:

Aqua, Betaine*, Glycerin, Pentylene Glycol*, Cel·lulose Gum*, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Hyaluronate, Xylitylglucoside*, Anhydroxylitol*, Xylitol*, Phenethyl Alcohol, Glycer Fluoride, silícia.

*ECOCERT – certified ingredient.

Com es fa servir Midnight Retinal Elixir Schüssler?

Adapta gradualment la pell al retinal, utilitzant l'elixir 2-3 cops per setmana al principi. Fes-lo servir després de netejar el rostre i abans d'aplicar cremes/serums. No oblidis el protector solar al matí i evita el seu ús durant l'embaràs o la lactància.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda