Preu reduït! Crema Lifting Marí - Algologie - 50 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema Lifting Marí - Algologie - 50 ml

224650

Nou

Rejoveniment i protecció amb ingredients marins i vitamines. Reafirma i preveu arrugues.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

38,79€

IVA inclòs

49,11€ IVA inclòs

-21%

77,58 € / 100 ml

Més informació

Crema Lifting Marí Algologie

Renova la teva pell amb el poder del mar.

Què és Crema Lifting Marino Algologie?

La Crema Lifting Marí d'Algologie s'ha formulat per oferir una solució completa als signes de l'envelliment . Amb ingredients derivats del mar, aquest cosmètic facial natural combina la potència dels productes marins amb les propietats antioxidants de les vitamines A i E.

La seva fórmula nodreix i hidrata la pell , al mateix temps que la protegeix dels danys causats per radicals lliures. Amb l'ús continuat, la crema redueix i prevé les arrugues, alhora que reafirma la pell i en millora l'elasticitat . És una solució integral per a aquells que busquen revitalitzar i rejovenir la pell, donant-li un aspecte més jove i saludable.

Ingredients:

Planta Marítima d'efecte botulínic, olis d'Alvocat, Ametlles Dolces, Germen de Blat i Onagra, Alfa Bisabolol natural, Chitina, Hialuronat Sòdic, Glicerina Vegetal, Panthenol, Sorbitol, Vitamines A i E.

Com es fa servir Crema Lifting Marino Algologie?

Es recomana un cop tenint la pell perfectament neta i tonificada, aplicar cada matí en quantitat suficient per rostre, coll i escot.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda