Fabricante:

Solanie Solanie

Crema Velvet - Solanie - 50 ml

224581

Nou

Solució diària per a pells seborreiques, combina propietats antibacterianes i seboregulants amb hidratació i protecció UV, deixant la pell equilibrada i protegida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

19,20€

IVA inclòs
38,40 € / 100 ml

Més informació

Crema Velvet Solanie

La teva pell, en equilibri i protegida: Crema Velvet Solanie.

Què és Crema Velvet Solanie?

La Crema Velvet Solanie es presenta com l'aliat perfecte per a aquells que busquen cuidar i protegir la seva pell seborreica, ja sigui greix o seca . Dissenyada per integrar-se fàcilment a la rutina diària, la seva textura lleugera i la seva capacitat de ràpida absorció la fan particularment adequada per als que no volen esperar per veure i sentir els resultats.

A la seva composició, es destaca una acurada selecció d'ingredients dissenyats per actuar sinèrgicament i aportar múltiples beneficis a la pell. L'àcid bòric, conegut per les seves propietats antibacterianes, estableix les bases per a una cura calmant i purificant . Però la veritable màgia rau en la combinació d' extractes seboregulants com el ginebre, genciana, bardana, farigola i llimona, que actuen en conjunt per equilibrar i calmar la pell, tornant-li un aspecte fresc i sa .

Però no s'hi atura: els olis vegetals i l'NMF (lactat) a la Crema Velvet asseguren que, mentre s'equilibra la producció de sèu, la pell també roman perfectament hidratada, evitant així la sensació de tibantor o incomoditat. Com a cirereta del pastís, aquesta crema també inclou un filtre UV, oferint una capa addicional de protecció contra els nocius raigs solars , essencials per a qualsevol règim de cura de la pell.

Ingredients:

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Sodium Lactate, Glyceryl Stearate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenoxyethanol, Potassium Cetyl Phosphate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Arc Lútea Root Extract, Thymus Vulgaris Flower Extract, Cltrus Llimona Peel Extract, Acrylats/C10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Trlethanolamine, Partum, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Decy .

Com es fa servir Crema Velvet Solanie?

Després de la neteja i el tònic matutins, aplicar una petita quantitat sobre la pell del rostre, coll o escot i fer massatges suaument fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des de 1936, proporcionant solucions de bellesa i nutrició per al cos i l'ànima. Solanie va originar-se quan Mihaly Pito, farmacèutic, va decidir embellir el cos i nodrir l'ànima com la seva vocació més enllà de la curació.


Solanie, nodrint el cos i l'ànima amb qualitat


Els seus valors es basen en la dedicació, passió i la cerca constant d'embellir i nodrir. Des de la farmàcia més bella de Baja, han esperat amb portes obertes no només als que busquen curació, sinó també als que desitgen embellir-se.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda