Preu reduït! Adelgacell Cel·lulitis Drain - Dietmed - 600 ml

Fabricante:

Dietmed Dietmed

Adelgacell Cel·lulitis Drain - Dietmed - 600 ml

226641

Nou

Complement amb Guaraná i Vid Roja per a acció drenant, reducció de cel·lulitis i greix acumulat, i millora de la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,79€

IVA inclòs

26,74€ IVA inclòs

-3%

4,30 € / 100 ml

Més informació

Adelgacell Cel·lulitis Drain Dietmed

Descobreix el poder drenant d'Adelgacell i digues adéu a la cel·lulitis.

Què és Adelgacell Celulitis Drain Dietmed?

Adelgacell Celulitis Drain de Dietmed és un innovador complement alimentari que combina el poder del Guaraná i la Vid Roja per oferir una solució integral contra la cel·lulitis .

Aquest producte està especialment formulat per actuar en diferents fronts: promovent la pèrdua de pes en el context d'una dieta baixa en calories gràcies al Guaraná, mentre que la Vid Roja ajuda a mantenir la pell en condicions normals, contribuint a reduir l'efecte “pell de taronja".

Adelgacell Celulitis Drain posseeix una acció drenant, essencial per combatre la cel·lulitis, eliminar el greix acumulat, reduir la circumferència de la cama i disminuir el teixit adipós . La seva formulació està dissenyada per als que busquen un suport efectiu en la lluita contra la cel·lulitis, oferint una estratègia integral per millorar l' aparença de la pell i afavorir la reducció de mesures, amb l'objectiu d'assolir una silueta més definida i saludable .

Ingredients:

Aigua; Ananes comosus (Piña; extracte sec 3:1 de la tija); aroma de pinya; Equisetum arvense L. (Cua de Cavall, extracte sec 4:1 de les tiges); Paullinia cupana (Guaraná, extracte sec 5:1 de les llavors); Melissa officinalis (Melisa, extracte sec 4:1 de les fulles i tiges); Foeniculum vulgare Miller (Hinojo, extracte sec 4:1 de la planta); Rhamnus frangula (Fràngula, extracte sec 5:1 de l'escorça); Camellia sinensis (Te Verde, sec 8:1 de les fulles); Orthosiphon stamineus (Ortosifó, extracte sec 8:1 de les fulles); Centella asiàtica (Gotu Kola, extracte sec 10:1 de les fulles); Aesculus hippocastanum (Castany d'Índies, extracte sec 10:1 de les llavors); Vitis vinifera (Vid Roja, extracte sec 12,5:1 de les fulles); Taraxacum officinale (Dent de Lleó, extracte sec 10:1 de l'arrel); conservadors: benzoat sòdic, sorbat de potassi; espessidor: goma xantana; corrector d'acidesa: àcid cítric; edulcorant: sucralosa.

Composició:

Per 20 ml (Dosi Diària): Pinya 300 mg, Vid Roja 300 mg, Gotu Kola 300 mg, Castanyer d'Índies 300 mg, Guaraná 300 mg, Te Verd 300 mg, Ortosifó 300 mg, Cua de Cavall 300 mg, Fràngula 24 , Melissa 240 mg, Fonoll 240 mg, Dent de Lleó 240 mg.

Com es fa servir Adelgacell Celulitis Drain Dietmed?

Diluïu 20 ml en 1 litre i mig d'aigua. Beveu el preparat durant el dia. Si cal, podeu diluir fins a 40 ml.

Presentació:

Envàs de 600 ml.

Brand

Dietmed ha anat creixent fins a comptar amb més de 200 referències de marques blanques en la seva portafolio.


Dietmed, desenvolupament de productes per a la salut amb més de 30 anys d'experiència


Treballen dia a dia per a contribuir en la idea de tenir un món més saludable. Identifiquen les necessitats del sector per a d'abatollar noves fórmules i millorar constantment els seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda