Preu reduït! Adelgaslim Block - Dietmed - 60 càpsules

Fabricante:

Dietmed Dietmed

Adelgaslim Block - Dietmed - 60 càpsules

226642

Nou

Complement amb Chitosán, Faseolamina, Cafè Verd i micronutrients per donar suport a la gestió de pes i el metabolisme de macronutrients.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,95€

IVA inclòs

28,74€ IVA inclòs

-2%

0,47 € / ud

Més informació

Adelgaslim Block Dietmed

Troba el teu equilibri natural per gestionar el pes amb Adelgaslim Block.

Què és Adelgaslim Block Dietmed?

Adelgaslim Block de Dietmed és un complement dissenyat per donar suport eficaçment a la gestió del pes , especialment formulat amb una potent barreja d'ingredients actius. Amb una dosi diària de 4 càpsules, ofereix 1200 mg de Chitosán, una fibra natural que ajuda a limitar l'absorció de greix ; 400 mg de Faseolamina, que intervé en la digestió dels carbohidrats; i 400 mg de Cafè Verd, ric en àcid clorogènic, conegut per impulsar el metabolisme.

A més, inclou Vitamina B6, Crom i Zinc, tots al 100% del Valor de Referència de Nutrients (VRN), essencials per al metabolisme energètic normal i la funció adequada del metabolisme de macronutrients . Adelgaslim Block és l'elecció ideal per als que busquen un suport natural en el camí cap a una gestió de pes saludable, complementant de manera efectiva una dieta equilibrada i un estil de vida actiu.

Ingredients:

Chitosan* d'alta densitat, agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, gelatina, Phaseolus vulgaris (Jueva Blanca, extracte sec de les beines ric a Faseolamina), Coffea canephora robusta P. (Cafè Verd; extracte sec del fruit contenint almenys 25% de àcid clorogènic), antiaglomerants: sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici, òxid de zinc, piridoxina clorhidrat, clorur de crom. *Producte a base de crustacis.

Composició (per 4 càpsules):

Chitosan 1200 mg, Faseolamina 400 mg, Cafè Verd (contenint almenys 25% d'àcid clorogènic) 400 mg, Vitamina B6 1,4 mg (100% VRN*), Crom 40 μg (100% VRN*), Zinc 10 mg 100% VRN*). *Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Adelgaslim Block Dietmed?

2 càpsules 2 cops al dia, preferentment abans dels menjars principals.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Dietmed ha anat creixent fins a comptar amb més de 200 referències de marques blanques en la seva portafolio.


Dietmed, desenvolupament de productes per a la salut amb més de 30 anys d'experiència


Treballen dia a dia per a contribuir en la idea de tenir un món més saludable. Identifiquen les necessitats del sector per a d'abatollar noves fórmules i millorar constantment els seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda