Preu reduït! Skin Food Light - Weleda - 30 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Skin Food Light - Weleda - 30 ml

211426

Nou

Crema lleugera i de ràpida absorció que ofereix un alleugeriment immediat a la pell seca.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,75€

IVA inclòs

10,65€ IVA inclòs

-8%

32,50 € / 100 ml

Més informació

Skin Food Light Weleda

Nutrició intensiva de textura lleugera i ràpida absorció per a pell seca.

Què és la Skin Food Light Weleda?

Skin Food Light de Weleda és una crema lleugera i de ràpida absorció , dissenyada per proporcionar un alleugeriment immediat a la pell seca . La fórmula, rica en ingredients orgànics i naturals, combina l'oli de gira-sol orgànic amb extractes calmants de pensament silvestre, camomil·la i calèndula, creant un potent bàlsam que brinda una hidratació intensa sense deixar sensació greixosa .

L'oli de gira-sol orgànic, ric en vitamina E i àcids grassos essencials, nodreix la pell en profunditat , mentre que els extractes de pensament silvestre, camomil·la i calèndula proporcionen un efecte calmant i alleugen qualsevol tipus d'irritació . Aquesta fórmula innovadora no només hidrata a l'instant la pell, sinó que també regenera la barrera protectora natural, ajudant a prevenir la sequedat i mantenir la pell saludable i radiant.

Skin Food Light és un producte de cura diària que s'absorbeix ràpidament a la pell , proporcionant una sensació immediata de confort i alleugeriment. Tot i la seva textura lleugera, aquesta crema ofereix una nutrició profunda i duradora, fent que la pell se senti suau, llisa i rejovenida.

Ingredients (INCI):

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Beeswax (Zera Alba), Theobroma Cacau (Cocoa) Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricària) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Lanolin, Carrageenan, Xanthan Gum, Làctic Acid, Glyceryl Caprylate, Fragrance (Parfum)*, .

*D'olis essencials naturals.

Composició:

Aigua, Oli de llavor de gira-sol, Glicerina, Alcohol, estearat citrat (emulgent a partir d'olis vegetals i àcid cítric), Cera d'abella, Mantega de cacau, Alcohol cetearílic, Mantega de karité, Limonè*, Extracte de pensament silvestre de fulles de romaní, Extracte de flors de camamilla, Extracte de flors de calèndula, Lanolina, Carragenat, Goma de Xantano (emulgent i estabilitzador natural), Àcid làctic, Èsters d'àcids grassos (emulgent), Olis essencials naturals*, Linalool* Geraniol*, Citral*.

*D'olis essencials naturals.

Com es fa servir la Skin Food Light Weleda?

Aplicar a la cara, cos o en zones seques i deixar que s'absorbeixi. Realitzar diverses aplicacions diàries en cas de vermellors.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda