Fabricante:

SoulTree SoulTree

Crema de Mans i Peus Ayurveda - SoulTree - 100 grams

225203

Nou

Revitalitza les teves mans i peus amb la Crema Ayurveda de SoulTree. Nutrició intensiva per a una pell suau i renovada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,50€

IVA inclòs
12,50 € / 100 g

Més informació

Crema de Mans i Peus Ayurveda SoulTree

Cura ayurvèdic intensiu per a mans i peus amb SoulTree. Pell suau, nodrida i revitalitzada al teu abast.

Què és Crema de Mans i Peus Ayurveda SoulTree?

La Crema de Mans i Peus Ayurveda de Soul Tree és un tractament reparador i profundament nutritiu per a les àrees més treballades i sovint oblidades del cos .

Gràcies a les seves propietats ultra hidratants i la seva capacitat per estimular la regeneració cel·lular, aquesta crema Ayurveda proporciona cura i alleugeriment fins i tot en les condicions més adverses .

En la seva fórmula rica i emol·lient , SoulTree ha incorporat ingredients naturals i ecològics d'alta qualitat , com la Mantega de Kokum, Mel ecològica, Romero, Aloe Vera, Cúrcuma, i una barreja única d'olis essencials com l'oli de Sèsam, oli de Coco , oli d'Albercoc i oli d'Ametlles. Aquesta combinació resulta en una crema que no només alleuja la pell seca i esquerdada, sinó que també la deixa increïblement suau, llisa i hidratada. Amb SoulTree, pots confiar que estàs triant un producte sense derivats petroquímics ni perfums sintètics, compromès amb la salut de la teva pell i el respecte al medi ambient.

Ingredients:

Aqua, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Sesamumindicum (sessame) seed oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Glyceryl stearate SE, Glycerin, Coco-caprylate/caprate, Stearic acid, Emblica officinalisa Cera alba (beeswax), Garcinia indica (kokum) butter, Hemidesmusindicus (anantmool) root extract, Cetearyl alcohol, Sodium gluconat, Sodium lactate, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, Sodium stearoyl glutamate, Citrus reticulata Lactic acid, Mel (honey)*, Sodium benzoate, Potassium sorbat,Prunusamygdalusdulcis (almond) oil*, Curcuma llarga (turmeric) rhizome extract*, Tocopherol, Xanthan gum, Rosmarinus officinalis leaf oil**, Citric acid, Lin Limonene**.

*De cultius ecològics. **D'olis essencials. Conservats amb Sodium Benzoate i Potassium Sorbate.

Com es fa servir Crema de Mans i Peus Ayurveda SoulTree?

Fer massatges a les mans i peus nets i mantenir tota la nit.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda