Preu reduït! Crema de Mans Reparadora Bio - Herbora - 50 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Crema de Mans Reparadora Bio - Herbora - 50 ml

225336

Nou

Nodreix i repara les teves mans amb la Crema de Mans Reparadora Bio de Herbora: hidratació profunda, alleugeriment i protecció natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,57€

IVA inclòs

8,90€ IVA inclòs

-15%

15,14 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans Reparadora Bio Herbora

Mans renovades, toc natural: Crema de Mans Reparadora Bio de Herbora.

Què és Crema de Mans Reparadora Bio Herbora?

La Crema de Mans Reparadora Bio de Herbora és una solució completa per a la cura diària de les teves mans . Aquesta fórmula orgànica i profundament hidratant inclou àloe vera i glicerina per nodrir, àcid kòxic i regalèssia per atenuar taques, i vitamina E juntament amb àcid hialurònic per rejovenir i reparar la pell afectada per factors externs.

L'extracte de baobab i guaiaba enriqueix la pell amb antioxidants , mentre que l'àcid fític brinda una protecció addicional. De ràpida absorció i lliure de sensació greixosa , aquesta crema és ideal per a ús constant, mantenint les mans suaus, hidratades i visiblement saludables.

Ingredients:

Aloe vera 87,52%, glicerina 0,55%, àcid kòxic 0,55%, baobab 0,55%, guaiaba 0,1%, regalèssia 0,1%, vitamina E 0,55%, àcid hialurònic 0,1 % i àcid fític 0,1%.

Com es fa servir Crema de Mans Reparadora Bio Herbora?

Aplicar una petita quantitat de crema a les mans i estendre mitjançant un suau massatge des del palmell fins als dits i el dors de la mà fins a la seva total absorció. Utilitzar diàriament i quantes vegades sigui necessari

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda