Fabricante:

bel-shanabel bel-shanabel

Crema de Mans - bel -shanabel - 100 ml

225475

Nou

Tractament intensiu per a mans seques i danyades, protegeix contra factors externs.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,70€

IVA inclòs
7,40 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans bel-shanabel

Mans Suaus, Protegides i Renovades amb Crema de Mans Bel-Shanabel.

Què és Crema de Mans bel-shanabel?

La Crema de Mans de Bel-Shanabel és un tractament intensiu dissenyat per nodrir i protegir les mans , especialment beneficiós per a pells seques i desprotegides .

Aquesta crema és una solució ideal per contrarestar els efectes de l'envelliment, l'activitat diària i les agressions externes com ara l'exposició a l'aigua, el sol, els canvis de temperatura i altres factors ambientals. La seva fórmula rica i emol·lient penetra profundament a la pell, proporcionant una hidratació duradora i restaurant la suavitat i elasticitat perdudes . L'ús regular de la Crema de Mans Bel-Shanabel ajuda a mantenir les mans nodrides, suaus i protegides, mantenint una aparença saludable i juvenil fins i tot en condicions adverses.

Ingredients:

Aqua (Water) Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glyceryl Monostearate SE, Propylene Glycol, Glycerin, Cetearyl alcohol, Dimethicone, Lanolin, Citrus Limonum, Calendula Officinalis, Humulus lupulus, Allantoin, Diazolidinyl

Com es fa servir Crema de Mans bel-shanabel?

Una o dues aplicacions diàries són suficients per aconseguir els efectes buscats. En cas d'estar sotmeses a canvis bruscos de temperatures (solneu) és aconsellable aplicar una capa lleugerament més gruixuda, sobretot abans de ficar-se al llit, ja que la seva composició és d'efectes sostinguts.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Nascuda en 1976 centrada en el camp de la cosmètica professional. La seva experiència els ha permès aportar noves fórmules en cosmetologia i bioquímica.


Bel-shanabel, cosmètica professional per a la cura facial


Bel-shanabel realitza rigorosos estudis en totes les seves matèries primeres i principis actius, i desfà tot allò que no compleixi els paràmetres exigits. Tot això, per a verificar la seva alta qualitat a nivells òptims dels seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda