Crema de Mans Anti-Edat - Himalaya Herbals - 50 ml

226013

Nou

Crema de Mans Anti-Edat Himàlaia Herbals, amb bloquejador solar, Rose Myrtle i Woodfordia, hidrata, redueix arrugues i protegeix dels raigs UV.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,10€

IVA inclòs
4,20 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans Anti-Edat Himàlaia Herbals

Revitalitza i Protegeix els teus Mans amb la Crema Anti-Edat d'Himàlaia Herbals: Bellesa i Cura a Cada Ús.

Què és Crema de Mans Anti-Edat Himàlaia Herbals?

La Crema de Mans Anti-Edat d'Himàlaia Herbals és una fórmula única dissenyada per a la cura diària de les mans , enfocada a combatre els signes de l'envelliment.

Enriquida amb un bloquejador solar natural i extractes nutritius de Rose Myrtle i Woodfordia, rics en antioxidants, aquesta crema ofereix múltiples beneficis per a la salut de la pell . Primer, rehidrata i augmenta l'elasticitat de la pell , combatent la sequedat i millorant-ne la textura. Segon, contribueix a la reducció d'arrugues i ajuda a prevenir l'envelliment prematur , mantenint les mans joves i revitalitzades. Tercer, brinda protecció contra els nocius raigs UV , un factor crític en la prevenció del dany solar i l'envelliment de la pell.

Aquesta crema és ideal per als que busquen una cura integral de les mans que no només hidrati, sinó que també ofereixi protecció i rejoveniment, mantenint les mans suaus, protegides i amb aparença jove.

Ingredients:

Mantega de Cacau Woodfordia Fruticosa, Rhodomyrtus Tomentosa, Gingebre Lliri, Aigua ,Àcid Estearic ,Glicerina , Oli Mineral, Alcohol Cetearílic, Carbòmer, Fenoxietanol, Fragància, Metilparabeno, Hidròxid de Sodi, Propil Hedychium Spicatum, Extracte d'Alpinia Galanga, Disodi EDTA, Extracte de Rhodomyrtus Tomentosa, Extracte de Woodfordia Fruticosa.

Com es fa servir Crema de Mans Anti-Edat Himàlaia Herbals?

Apliqueu una petita quantitat en mans netes diverses vegades al dia, segons calgui.

Només per a ús extern.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda