Preu reduït! Xampú de Ceba - Natysal - 300 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Xampú de Ceba - Natysal - 300 ml

223347

Nou

Cura capil·lar intensiva amb extracte de ceba, complex multivitaminat i Cafeisilane C®. Enforteix, nodreix i brinda brillantor.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,19€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-18%

4,06 € / 100 ml

Més informació

Xampú de Ceba Natysal

Amb aquest producte, els cabells es veurà i sentirà més saludable i brillant.

Què és Xampú de Ceba Natysal?

Aquest producte de cura intensiu per al cabell conté una combinació única de principis actius que ajuden a mantenir el cabell fort, sa i amb brillantor. L'extracte de ceba és ric en quercetina, un flavonoide que millora la circulació sanguínia en el cuir cabellut i els fol·licles capil·lars, cosa que promou el creixement del cabell i el fa més fort.

El complex multivitaminat d'aquest producte inclou olis vegetals rics en àcids grassos essencials omega-3/omega-6 i vitamines A, E, H i B5, que nodreixen i enforteixen els cabells. A més, l'actiu Cafeisilane C® combina silici orgànic i cafeïna per estimular la microcirculació i millorar l'estructura capil·lar, ajudant a l' estructuració del cuir cabellut.

Ingredients:

Ulb Extract, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-betaine, Sodium Hydroxypropylsulfonate Lauryglucoside Crosspolymer, Caffeine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Calcium Panthothenate, Biotin, Inositol, Retinol, Rosa Moschata Seed , Alcohol Denat, Ppg-3 Caprylyl Ether, Peg-20 Castor Oil, Phenoxyethanol, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Hexyl Cinnamal.

Com s'aplica Xampú de Ceba Natysal?

Aplicar sobre el cabell humit i fer massatges suaument amb moviments circulars sobre el cuir cabellut i aclarir. Repetiu l'operació i deixeu que actuï uns minuts. Finalment, esbandir abundantment amb aigua.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda