Fabricante:

Nectum Nectum

Desmaquillant Ulls Sòlid Prunelle de mes Yeux Bio - Nectum - 75 grams

223197

Nou

Desmaquillant Ulls Sòlid Prunelle de mes Yeux Bio: producte artesanal i ecològic que remou suaument el maquillatge . Envàs dʻalumini de 75 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

31,00€

IVA inclòs
41,33 € / 100 g

Més informació

Desmaquillant Ulls Sòlid Prunelle de mes Yeux Bio Nectum

El Desmaquillant Ulls Sòlid Prunelle de mes Yeux Bio és un producte artesanal de Nectum, dissenyat per remoure suaument el maquillatge dels ulls.

Què és Desmaquillant Ulls Sòlid Prunelle de mes Yeux Bio Nectum?

Elaborat amb ingredients orgànics d'alta qualitat, aquest desmaquillant és una opció natural i saludable per a aquelles persones que busquen cuidar la pell de manera sostenible . La combinació d'olis de calma i nodreix la pell, mentre que la presentació sòlida redueix l'impacte ambiental en no requerir envasos plàstics.

La fabricació artesanal d'aquest desmaquillant assegura una atenció meticulosa a cada etapa del procés, cosa que resulta en un producte final d'alta qualitat i consistència.

Ingredients:

Cocos Nucifera Oil*, Theobroma Cacau Seed Butter*, Copernicia Cerifera Wax*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Prunus Domestica Seed Oil*, Ricinus Communis Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*.

(*) Ingredients procedents d'Agricultura Ecològica.

Com s'aplica Desmaquillant Ulls Sòlid Prunelle de mes Yeux Bio Nectum?

Simplement has d'humitejar lleugerament el producte i aplicar-lo suaument sobre els ulls amb moviments circulars. La consistència sòlida del desmaquillant es transformarà en una crema suau que remourà eficaçment el maquillatge dels ulls sense irritar la pell. Després, esbandida amb aigua tèbia i asseca suaument la zona dels ulls.

Presentació:

Envàs dʻalumini de 75 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda