Preu reduït! Nou Optim Immunity - Laboratoire Optim - 30 càpsules

Optim Immunity - Laboratoire Optim - 30 càpsules

226825

Nou

Optim Immunity de Laboratoire Optim, enriquit amb vitamines C i D vegetals, zinc, seleni i betaglucans per enfortir el sistema immunitari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,96€

IVA inclòs

19,95€ IVA inclòs

-15%

0,57 € / ud

Més informació

Optim Immunity Laboratoire Optim

Reforça les defenses naturals amb ciència i naturalesa.

Què és Optim Immunity Laboratoire Optim?

Optim Immunity de Laboratoire Optim és un complement alimentari dissenyat per enfortir el sistema immunitari, combinant nutrients essencials com les vitamines C i D, zinc, seleni i betaglucans de llevat .

La vitamina C s'obté d'extracte de suc d'acerola ecològica, mentre que la vitamina D3 prové de fonts vegetals, garantint una integració respectuosa i natural a la dieta. El zinc es presenta en forma de gluconat per millorar-ne la biodisponibilitat, i el seleni derivat de llevat enriquit assegura una absorció òptima.

A més, l'extracte de llevat Yestimun® proporciona un alt contingut de (1,3)-(1,6)-D-beta-glucans, reconeguts per la seva qualitat i efectivitat en el suport immunològic . Aquest producte és ideal per als que busquen un suport natural i eficaç per a la funció immune, especialment en períodes on és crucial mantenir la defensa del cos en condicions òptimes.

Ingredients:

Suc d'acerola ecològica en pols* amb 17% de vitamina C (Malpighia glabra L. ); Yestimun® (125 mg): beta-glucans de llevat (Saccharomyces cerevisiae); Revestiment: càpsula (hidroxipropilmetilcel·lulosa); Agent de càrrega: goma aràbiga ecològica*; Gluconat de zinc; Llevat enriquit amb seleni (Saccharomyces cerevisiae); Vitamina D3 dorigen vegetal; Agent de càrrega: carbonat de calci.

* Agricultura ecològica.

Composició:

1 càpsula

% VRN*

2 càpsules

% VRN*

Vitamina C

40 mg

50%

80 mg

100%

Vitamina D3

12.5 μg (500 UI)

250%

25 μg (1000 UI)

500%

Zinc

5 mg

50%

10 mg

100%

Seleni

27.5 μg

50%

55 μg

100%

Com es fa servir Optim Immunity Laboratoire Optim?

Prendre 1-2 càpsules al dia amb un got daigua durant qualsevol menjar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Laboratoire Optim es dedica a la confluència de naturalesa, ciència i salut, proporcionant complements alimentaris segurs i d'alta qualitat. L'eficàcia d'aquests suplements està recolzada per estudis científics rigorosos, reflectint un compromís amb la salut i el benestar sense prometre solucions miraculoses.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda