Preu reduït! Immunity Booster Complex - Nutralie - 60 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Immunity Booster Complex - Nutralie - 60 càpsules

226529

Nou

Immunity Booster Complex de Nutralie, amb vitamines, minerals, reishi, pròpolis i equinàcia, enforteix el sistema immunològic i protegeix contra el dany oxidatiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,45€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-7%

0,31 € / ud

Més informació

Immunity Booster Complex Nutralie

Reforça les defenses i energitza el teu cos amb Immunity Booster Complex.

Què és Immunity Booster Complex Nutralie?

Immunity Booster Complex de Nutralie és un suplement alimentari dissenyat per enfortir el sistema immunològic i protegir el cos contra les agressions externes .

Aquesta fórmula avançada i natural inclou una selecció de 14 ingredients actius , entre els quals hi ha 7 vitamines essencials i 4 minerals, acuradament elegits per la seva capacitat per recolzar les defenses naturals de l'organisme, aportar energia i protegir contra el dany oxidatiu.

Entre els components destacats es troben extractes de reishi, conegut per les seves propietats immunoestimulants ; pròpolis, una substància resinosa recol·lectada per les abelles que posseeix potents propietats antibacterianes i antivirals ; i equinàcia, una planta que ha demostrat ser eficaç en la prevenció i el tractament de refredats i altres infeccions respiratòries.

Aquests ingredients treballen en sinergia per proporcionar un suport integral al sistema immunològic , fent d'Immunity Booster Complex una opció ideal per a aquells que busquen mantenir la seva salut i benestar general.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), àcid L-ascòrbic (vitamina C), extracte sec d'equinàcia (Echinacea purpurea), càpsula (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa), extracte sec de fong reishi (Ganoderma lucids) , extracte sec de resina de pròpolis (18% de flavonoides), bisglicinat de zinc, sulfat ferrós, L-seleniometionina, antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid de silici), gluconat cúpric, acetat de retinil (vitamina A) B12), colecalciferol (vitamina D3), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), àcid pteroilmonoglutàmic (àcid fòlic).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 2 càpsules VRN* %
Vitamina C 300 mg 375%
Extracte d' Equinacea purpurea

Polifenols

200 mg

8 mg

Extracte de Reishi ( Ganoderma lucidum )

Polisacàrids

100 mg

50 mg

Pròpolis

Flavonoides

56 mg

10 mg

Zinc 10 mg 100%
Ferro 14 mg 109%
Seleni 60 μg 109%
Coure 1 mg 100%
Vitamina A 800 μg 100%
Vitamina B6 1,4 mg 100%
Àcid fòlic 200 μg 100%
Vitamina D 5 μg 100%
Vitamina B12 4 μg 160%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Immunity Booster Complex Nutralie?

Prendre 2 càpsules al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda