Preu reduït! Lactoferrina - NPro - 60 càpsules

Fabricante:

NPro NPro

Lactoferrina - NPro - 60 càpsules

222605

Nou

Proteïna purificada per enfortir el sistema immune i la salut de les mucoses, amb <0,1% lactosa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

38,48€

IVA inclòs

42,75€ IVA inclòs

-10%

0,64 € / ud

Més informació

Lactoferrina NPro

Defensa natural, benestar superior.

Què és Lactoferrina NPro?

NPro Lactoferrina és un complement nutracèutic avançat que incorpora lactoferrina purificada , una proteïna natural essencial trobada al calostre, secrecions i mucoses. Aquesta proteïna es distingeix per la seva elevada afinitat pel ferro , fet que la converteix en un agent crucial en la competència contra microorganismes patògens que depenen d'aquest mineral per al seu creixement.

És fonamental per a l'òptim funcionament dels sistemes immunitaris innat i adquirit . A més, NPro Lactoferrina estimula la salut de les mucoses, afavorint la proliferació de Lactobacils i Bifidobacteris, i contribueix a prevenir i mitigar processos inflamatoris tant locals com sistèmics .

Atesa la reducció en la producció endògena de lactoferrina amb el pas dels anys, la seva suplementació és vital per reforçar el nostre sistema immunitari davant dels reptes de l'estil de vida contemporani. Produïda a partir de llet de pastura d'origen Australià, NPro Lactoferrina garanteix una puresa excepcional amb menys del 0,1% de lactosa.

Ingredients:

Dosi per càpsula
Lactoferrina purificada 200 mg
Midó d'arròs
Càpsula vegetal

Com es fa servir Lactoferrina NPro?

Prendre una a dues càpsules al dia o segons prescripció professional durant o després dels àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des de la seva fundació, NPro s'ha especialitzat en oferir productes de salut intestinal. Amb una línia pròpia d'elaboració i distribució exclusiva, NPro es destaca per assegurar que tant professionals del sector com clients, experimentin la qualitat i efectivitat de les seves formulacions, així com la idoneïtat dels seus serveis, tallers i aparatologia.


NPro, qualitat i eficàcia en salut intestinal


Combinació de formació i coneixement sobre el procés d'elaboració dels productes, buscant sinergies que contribueixin a un objectiu comú de salut preventiva i valor terapèutic.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda