Preu reduït! Immuno Gummies - Herbora - 60 gummies

Fabricante:

Herbora Herbora

Immuno Gummies - Herbora - 60 gummies

226417

Nou

Reforça el teu sistema immune amb gummies d'equinàcia, vitamines i minerals, sense sucres i amb gust de taronja.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,54€

IVA inclòs

14,75€ IVA inclòs

-15%

0,21 € / ud

Més informació

Immuno Gummies Herbora

Potencia la teva immunitat de forma deliciosa amb Immuno Gummies Herbora.

Què és Immuno Gummies Herbora?

Immuno Gummies d'Herbora és un complement alimentari dissenyat per enfortir el sistema immunitari, oferint una combinació òptima d'equinàcia, vitamines i minerals essencials per al funcionament correcte del sistema defensiu del cos .

Aquest producte ha estat especialment creat per a aquells que busquen mantenir el sistema immune en òptimes condicions a través d'una solució pràctica i deliciosa. Conté ingredients actius com folats, vitamines B12, B6, C, D, A, seleni i zinc , que són coneguts pel seu paper crucial en el suport i manteniment d'una resposta immunitària saludable.

A més, Immuno Gummies aporta antioxidants com les vitamines C i E, seleni i zinc, que protegeixen les cèl·lules contra el dany oxidatiu . També inclou nutrients com la biotina, iode, àcid pantotènic i vitamines B6, B12 i C que afavoreixen el metabolisme energètic normal i ajuden a reduir el cansament i la fatiga . Presentats amb un agradable gust de taronja i sense sucres afegits , Inmuno Gummies es posiciona com una opció ideal per millorar la dieta diària i contribuir a un estil de vida saludable.

Ingredients:

Per 2 gummies (dosi diària): equinàcia 100 mg, vitamina A 400 µg RE (50% VRN), vitamina B5 (àcid pantotènic) 3 mg (50% VRN), vitamina B6 0,7 mg (50% VRN), vitamina B8 (biotina) 25 µg (50% VRN), vitamina B9 (àcid fòlic) 100 µg (50% VRN), vitamina B12 1,25 µg (50% VRN), vitamina C 40 mg (50% VRN), vitamina D 2,5 µg (50% VRN) 100 UI, vitamina E 6 mg (50% VRN), zinc 5 mg (50% VRN), iode 75 µg (50% VRN), seleni 27,5 µg (50% VRN) .

VRN: Valors de referència de nutrients.
UI: Unitats Internacionals.
RE: Retinol Equivalent

Altres ingredients: edulcorants (maltitol i sorbitol), aigua, gelificant (gelatina), maltodextrina, acidulant (àcid cítric), aroma (taronja), agents de recobriment (cera d'abella i cera carnauba) i colorant (taronja betacarotè).

Com es fa servir Immuno Gummies Herbora?

  • Dosi: prendre 2 gummies al dia.
  • Quan: en qualsevol moment del dia.
  • Com: directament, sense necessitat daigua.

Presentació:

Envàs de 60 gummies de 2,5 g.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda