AHCC margan 728 mg - Margan Biotech - 60 càpsules

225522

Nou

AHCC® margan 728 mg de Margan Biotech, a base de Shiitake, ric en alfa-glucans, reforça el sistema immunològic i millora les defenses naturals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

77,00€

IVA inclòs
1,28 € / ud

Més informació

AHCC margan 728 mg Margan Biotech

Enforteix la teva Immunitat Naturalment amb AHCC® margan de Margan Biotech: El Poder del Shiitake a Cada Càpsula.

Què és AHCC margan 728 mg Margan Biotech?

AHCC® margan de Margan Biotech és un complement alimentari innovador i patentat elaborat a partir del miceli del fong Shiitake (Lentinula edodes).

Aquest producte és el resultat dʻun procés de fermentació enriquit que potencia les propietats naturals del fong, proporcionant un alt valor dʻalfa-glucans. Els alfa-glucans són coneguts per la seva capacitat per enfortir el sistema immunològic , fent d'AHCC® marguen una opció excel·lent per a aquells que busquen millorar les seves defenses naturals .

Aquest suplement és ideal per a persones interessades a potenciar la seva salut immunològica a través de mètodes naturals, especialment en èpoques de més vulnerabilitat a malalties o durant períodes d'estrès que poden debilitar el sistema immune . AHCC® margan ofereix una forma efectiva i natural de recolzar la salut i el benestar general.

Ingredients:

AHCC® margan és un complement alimentari, 60 càpsules a base de: AHCC®-Estàndard-FG [Extracte de Shiitake (Lentinula edodes, miceli) 10% alfa-glucans]; agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa; agents antiaglomerants: carbonat de magnesi, fosfat tricàlcic, carbonat càlcic i diòxid de silici.

Com es fa servir AHCC margan 728 mg Margan Biotech?

Prendre 2 càpsules al dia, amb una mica daigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda