Preu reduït! Gummies Defenses - Herbora - 60 gummies

Fabricante:

Herbora Herbora

Gummies Defenses - Herbora - 60 gummies

226442

Nou

Gummies Defensas Herbora, amb equinàcia, pròpolis, vitamines i zinc, sense sucre, reforcen el teu sistema immune amb gust de taronja.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,86€

IVA inclòs

13,95€ IVA inclòs

-15%

0,20 € / ud

Més informació

Gummies Defenses Herbora

Fortalesa natural, sabor deliciós, defenses actives.

Què és Gummies Defensas Herbora?

Gummies Defensas de Herbora és una innovadora opció per enfortir el sistema immunitari, dissenyada especialment per ser part de la teva rutina diària de benestar .

Aquest complement alimentari es compon d'una selecció acurada d'ingredients naturals, incloent-hi equinàcia i pròpolis, reconeguts per les seves propietats que afavoreixen les defenses de l'organisme . Enriquit amb vitamines C i D, juntament amb zinc , no només recolza el sistema immunitari dels nens assegurant-ne el correcte funcionament, sinó que també és beneficiós per a adults.

Presentats en una atractiva forma de gometes i sense sucre afegit , aquests complements són una delícia amb gust de taronja, cosa que els fa una opció agradable i pràctica per a cada dia.

Ingredients:

Per 2 gummies (dosi diària): equinàcia 50 mg, pròpolis 50 mg, vitamina C 80 mg (100% VRN), zinc 6 mg (60% VRN) i vitamina D3 2,5 µg (50% VRN).

VRN: Valors de referència de nutrients.

ALTRES INGREDIENTS: edulcorants (maltitol i sorbitol), aigua, gelificant (gelatina), aroma (taronja), acidulant (àcid cítric), agents de recobriment (cera d'abella i cera de carnauba) i colorant (taronja betacarotè).

Com es fa servir Gummies Defensas Herbora?

Dosi: prendre 2 gummies al dia.
Quan: en qualsevol moment del dia.
Com: directament.

Presentació:

Envàs de 60 gummies de 2,5 g.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda