Preu reduït! Cistus-Av - Intersa - 45 càpsules

Fabricante:

Intersa Intersa

Cistus-Av - Intersa - 45 càpsules

226035

Nou

Amb extracte de Cistus i Pelargonium sidoides, vitamina C i zinc, ofereix una solució potent i segura contra infeccions respiratòries, millorant la salut immunitària.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,60€

IVA inclòs

22,00€ IVA inclòs

-20%

0,39 € / ud

Més informació

Cistus-Av Intersa

Protecció respiratòria avançada amb CISTUS-AV, el teu aliat contra les infeccions.

Què és Cistus-Av Intersa?

CISTUS-AV és un complement alimentari que incorpora l'extracte de Cistus (Cistus incanus x creticus subsp. eriocephalus) ECce20-NUTRIFIN®, amb polifenols estandarditzats al >20%, demostrant efectivitat antiviral mitjançant la inhibició de l'enzim neuraminidasa.

Aquesta acció contribueix significativament a la seva capacitat per contrarestar la grip i altres infeccions pel virus de la influença . Estudis en pacients amb infeccions del tracte respiratori superior indiquen una reducció de símptomes i efectes adversos en comparació amb un grup control, evidenciant-ne l'eficàcia i la seguretat.

A més, aquest extracte posseeix propietats antiinflamatòries, antioxidants, antimicòtiques i antibacterianes . CISTUS-AV enriqueix la seva fórmula amb extracte de Pelargonium sidoides DC., reconegut per la seva acció antiviral, complementat amb vitamina C i zinc, essencials per a l'enfortiment del sistema immunitari i la lluita contra la inflamació .

Està recomanat per a la prevenció d'infeccions virals i com a suport durant el desenvolupament d'aquestes, promovent l'inici del consum per a una eficàcia òptima. Els assaigs clínics subratllen la seva tolerabilitat, seguretat i eficàcia en el maneig de la bronquitis aguda i altres condicions respiratòries, especialment en nens.

Ingredients:

Extracte sec d'herba de Cistus (Cistus incanus L.), 20% mínim en polifenols; midó de blat de moro E 1400 (creixedor de volum); hidroxipropil-metilcel·lulosa E 464 (càpsula vegetal); vitamina C; sulfat de zinc en hidrolitzat de proteïna d'arròs; extracte sec d'arrel de Pelargonium (Pelargonium sidoides DC.), mínim 0,06% en umckalina; estearat de magnesi E 572 i sílice col·loïdal E 551 (antiaglomerants).

Com es fa servir Cistus-Av Intersa?

Prendre 1-2 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 45 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda