Preu reduït! Quercitina Complex Zentrum - Ynsadiet - 60 càpsules

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Quercitina Complex Zentrum - Ynsadiet - 60 càpsules

226007

Nou

Quercitina Complex Zentrum Ynsadiet amb extractes vegetals i vitamines C i D, enforteix el sistema immunitari i millora la salut general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,81€

IVA inclòs

15,20€ IVA inclòs

-22%

0,20 € / ud

Més informació

Quercitina Complex Zentrum Ynsadiet

Reforça les teves Defenses de Forma Natural amb Quercitina Complex de Zentrum Ynsadiet: El teu Escut Protector Diari.

Què és Quercitina Complex Zentrum Ynsadiet?

Quercitina Complex de Zentrum Ynsadiet és un complement alimentari formulat amb una combinació d'extractes vegetals i vitamines, específicament dissenyat per enfortir el sistema immunitari .

Aquest producte inclou quercitina , un potent flavonoide conegut per les seves propietats antioxidants i la seva capacitat per recolzar les defenses naturals del cos . A més, està enriquit amb Vitamines C i D , totes dues essencials per al funcionament normal del sistema immunitari. La Vitamina C, a més de ser un antioxidant, ajuda a reduir el cansament i la fatiga, mentre que la Vitamina D té un paper crucial en la regulació del sistema immunitari i en la salut òssia.

Quercitina Complex és ideal per a persones que busquen suport addicional per al sistema immunitari , especialment en èpoques d'alta demanda o estrès per al cos.

Ingredients:

Midó de blat de moro, Quercetina al 95% (Origen Sophora japonica L., brots de la flor), Jara canosa* extracte sec (Cistus incanus L., planta sencera), Components de la coberta de la càpsula (Hidroxipropilmetilcel·lulosa), Vitamina C ( L- Ascorbat de sodi), Agents de càrrega (Cel·lulosa, fosfats de calci), Vitamina D (Ergocalciferol), Antiaglomerants (sals magnèsiques d'àcids grassos, silicat de magnesi, Diòxid de silici).*De Cultiu Ecològic, Biodinàmic i Mediterrani.

Com es fa servir Quercitina Complex Zentrum Ynsadiet?

Prendre 2 càpsules al dia, una càpsula amb l'esmorzar i una altra amb el sopar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda