Fabricante:

Hübner Hübner

Sikapur Herpes Labial - Hübner - 2 grams

226580

Nou

Gel de sílice per alleujar picor i cremor, accelerant la curació de butllofes per herpes labial de forma segura i eficaç.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,95€

IVA inclòs
4,98 € / g

Més informació

Sikapur Herpes Labial Hübner

Sikapur Herpes Labial: El teu alleugeriment ràpid contra l'herpes, naturalment.

Què és Sikapur Herpes Labial Hübner?

Sikapur Herpes Labial Hübner es presenta com un innovador producte sanitari de classe IIa, formulat a partir de gel de sílice d'origen purament mineral .

Aquest gel, d'aplicació externa , ha estat dissenyat específicament per oferir un alleugeriment eficaç i ràpid als incòmodes símptomes associats a l'herpes labial . La seva acció se centra a mitigar la picor i la sensació de cremor , dues de les molèsties més comunes durant els brots d'aquesta condició.

A més, Sikapur Herpes Labial afavoreix el procés de curació de les butllofes, accelerant la recuperació i reduint el risc de complicacions . La seva composició mineral permet una aplicació segura i és adequat per a una àmplia gamma dusuaris, incloent aquells amb pell sensible.

En utilitzar Sikapur Herpes Labial Hübner, els usuaris poden esperar no només un alleugeriment simptomàtic, sinó també una contribució significativa a la reparació i millora de la integritat cutània afectada per l'herpes labial , promovent així una curació més ràpida i eficient.

Ingredients:

Diòxid de silici hidratat, pentilenglicol, carragenina, α-bisabolol, sorbat de potassi, àcid cítric (60% solució aquosa).

Com es fa servir Sikapur Herpes Labial Hübner?

Apliqui Sikapur® med Herpes labial amb un bastonet de cotó o amb la punta del dit net i apliqui'l amb compte sobre les àrees afectades de la pell, segons necessitat.

Presentació:

Envàs de 2 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda