Preu reduït! Defenses - Phytoadvance - 30 càpsules

Fabricante:

PhytoAdvance PhytoAdvance

Defenses - Phytoadvance - 30 càpsules

226006

Nou

Defenses Phytoadvance amb Equinàcia, Cúrcuma, vitamina C i D, enforteix el sistema immunitari i la salut respiratòria, ideal per a resistència hivernal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,88€

IVA inclòs

12,80€ IVA inclòs

-15%

0,36 € / ud

Més informació

Defenses Phytoadvance

Reforça les teves Defenses i Respira Millor amb Defenses Phytoadvance: El teu Escut Natural Contra els Reptes de Cada Estació.

Què és Defenses Phytoadvance?

Defenses Phytoadvance és un suplement dissenyat per enfortir el sistema immunològic i donar suport a la salut respiratòria .

Conté Equinàcia , que afavoreix un tracte respiratori superior saludable i reforça les defenses naturals del cos, especialment útil durant els mesos d'hivern. La Cúrcuma s'inclou per la capacitat per millorar l'eficàcia del sistema immune i oferir resistència contra les al·lèrgies, a més de donar suport a la funció respiratòria. La vitamina C , un potent antioxidant, contribueix al funcionament normal del sistema immunitari, protegeix les cèl·lules del dany oxidatiu i ajuda a reduir el cansament i la fatiga.

Finalment, la vitamina D és essencial per al funcionament adequat del sistema immune i pel procés de divisió cel·lular. Aquest suplement és ideal per a persones que busquen suport natural per a les seves defenses, especialment en períodes d'alta demanda immunològica.

Ingredients:

Extracte sec 10:1 d'Equinàcia (Echinacea purpurea, planta) 4% polifenols; extracte sec de Pròpolis, resina, 18% Galangina; agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa); vitamina C (àcid L-ascòrbic); extracte sec de Cúrcuma 25-30:1 (Curcuma longa, rizoma); extracte sec 20-25:1 de Granada (Punica granatum, fruit) 40% àcid elàgic; agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina); Lactobacillus paracasei tindalitzats ≥100x109 U/g (gluten, soja); antiaglomerants (sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici); extracte sec 4:1 de Gingebre (Zingiber ocinale, arrel); vitamina D (colecalciferol).

Com es fa servir Defenses Phytoadvance?

La dosi diària recomanada és de 1 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda