Preu reduït! Nou Optim Memory & Focus - Laboratoire Optim - 45 càpsules

Optim Memory & Focus - Laboratoire Optim - 45 càpsules

1000216

Nou

Optim Memory & Focus de Laboratoire Optim, amb Bacopa i curcumina Longvida®, millora la concentració i la memòria.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,38€

IVA inclòs

27,50€ IVA inclòs

-15%

0,52 € / ud

Més informació

Optim Memory & Focus Laboratoire Optim

Claredat mental i concentració, potenciades naturalment.

Què és Optim Memory & Focus Laboratoire Optim?

Laboratoire Optim Memory & Focus Optim és un complement alimentari que integra els beneficis de dos extractes potents: Bacopa monnieri (Bacognize®) i curcumina Longvida®.

Aquesta combinació està especialment dissenyada per millorar les funcions cognitives, incloent-hi la concentració i la memòria, i per mantenir la ment clar .

Bacopa monnieri ha estat utilitzada tradicionalment per potenciar la claredat mental i la capacitat d'aprenentatge, mentre que la curcumina Longvida® és coneguda per la seva capacitat per travessar la barrera hematoencefàlica, oferint suport antioxidant i antiinflamatori directament al cervell . Aquest producte és ideal per a estudiants, professionals i qualsevol persona interessada a millorar-ne el rendiment mental i cognitiu.

Ingredients:

200 mg de fórmula Longvida® (extracte de cúrcuma (Curcuma longa L. ) que conté 40 mg de curcumina, antiaglomerant: àcid esteàric, suport: maltodextrina, emulgent: lecitina de gira-sol, antioxidant: palmitat d'ascorbilo, antiaglomerant ; 150 mg d'extracte de Bacopa monnieri L. (Bacognize®); Revestiment (càpsula): hidroproxipropilmetilcel·lulosa; Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina.

Com es fa servir Optim Memory & Focus Laboratoire Optim?

2 càpsules al dia durant les dues primeres setmanes, després 1 càpsula al dia, preferiblement una hora abans del dinar.

Precaucions d'ús:

Embaràs i lactància: És millor no fer-la servir, ja que no hi ha estudis realitzats a persones embarassades, o durant la lactància.

Atès que la curcumina estimula la vesícula biliar, lús de la cúrcuma està contraindicat en persones amb obstrucció del tracte biliar (monografia de lOMS). En cas de malaltia hepàtica o de la vesícula biliar o en cas d'ús concomitant de medicaments, cal consultar un metge. Consulteu el vostre metge o farmacèutic en cas d'ús concomitant d'anticoagulants.

Presentació:

Envàs de 45 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Laboratoire Optim es dedica a la confluència de naturalesa, ciència i salut, proporcionant complements alimentaris segurs i d'alta qualitat. L'eficàcia d'aquests suplements està recolzada per estudis científics rigorosos, reflectint un compromís amb la salut i el benestar sense prometre solucions miraculoses.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda