Preu reduït! Nou Optim Serenity - Laboratoire Optim - 30 càpsules

Optim Serenity - Laboratoire Optim - 30 càpsules

1000305

Nou

Optim Serenity de Laboratoire Optim, amb Ashwagandha i Rhodiola, alleuja l'estrès i la fatiga mental.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,69€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-8%

0,76 € / ud

Més informació

Optim Serenity Laboratoire Optim

Troba la teva calma, millora el teu enfocament.

Què és Optim Serenity Laboratoire Optim?

Optim Serenity de Laboratoire Optim és un complement alimentari que combina les reconegudes propietats adaptogèniques de l'Ashwagandha (Withania somnifera) i la Rhodiola Rosea .

Aquesta formulació està dissenyada per oferir un alleujament natural i efectiu davant de l'estrès passatger i la fatiga mental . L'ashwagandha és àmpliament valorada per la seva capacitat per millorar la resistència a l'estrès i promoure l'equilibri emocional , mentre que la Rhodiola Rosea és coneguda pel seu efecte estimulant sobre l'estat d'ànim i l'energia mental , ajudant a millorar la concentració i el rendiment cognitiu sota condicions d'estrès. Aquest producte és ideal per als que enfronten períodes de tensió elevada i busquen una solució natural per mantenir la serenitat i la claredat mental.

Ingredients:

300 mg d'extracte d'arrel d'ashwagandha (Withania somnifera L. Dunal) estandarditzat al 8% de witanòlids; 100 mg d'extracte d'arrel de Rhodiola rosea L. estandarditzat al 3% de rosavines i 1% de salidròsid; Revestiment: càpsula (hidroxipropilmetilcel·lulosa); Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina i carbonat de calci; farina d'arròs (Oryza sativa L.).

Com es fa servir Optim Serenity Laboratoire Optim?

Prendre 1 o 2 càpsules al dia al matí amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Laboratoire Optim es dedica a la confluència de naturalesa, ciència i salut, proporcionant complements alimentaris segurs i d'alta qualitat. L'eficàcia d'aquests suplements està recolzada per estudis científics rigorosos, reflectint un compromís amb la salut i el benestar sense prometre solucions miraculoses.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda