Preu reduït! Ekinflu-T - Forza Vitale - 25 grams

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Ekinflu-T - Forza Vitale - 25 grams

199705

Nou

Ekinflu-T Forza Vitale, amb Equinàcia, enforteix les defenses naturals del cos i recolza el sistema immunitari de forma natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,59€

IVA inclòs

33,71€ IVA inclòs

-6%

1,26 € / g

Més informació

Ekinflu-T Forza Vitale

Enforteix el teu escut natural contra les adversitats amb Ekinflu-T Forza Vitale.

Què és Ekinflu-T Forza Vitale?

Ekinflu-T Forza Vitale és un complement alimentari centrat en el poder de l'Equinàcia, una planta coneguda per la seva capacitat per reforçar les defenses naturals de l'organisme .

Aquest producte està dissenyat per als que busquen una ajuda natural en períodes de més vulnerabilitat, com els canvis estacionals o moments d'estrès, que poden afectar el sistema immunitari . L'Equinàcia ajuda a estimular l'activitat immunològica i promou una resposta eficaç del cos contra els agents externs.

Ekinflu-T Forza Vitale és l'elecció perfecta per a aquells que prefereixen solucions naturals per mantenir la seva salut i benestar, donant suport al funcionament òptim del sistema immune de manera segura i efectiva.

Ingredients:

Extractes i Polvoritzats de: Equinàcia (Equinàcia angustifolia DC.) rizoma, Harpagòfit (Harpagophytum procumbens DC.) rizoma, Mirra (Commiphora molmol Engl.) resina, magnesi estearat vegetal, cel·lulosa microcristal·lina; olis essencials de: Orenga (Origanum vulgare L.), Farigola (Thymus vulgaris L.), Escacs (Satureja montana L.), mel, barreja d'aromes naturals.

Com es fa servir Ekinflu-T Forza Vitale?

Adults: 2 comprimits per 3 cops al dia.

Fins a 12 anys: 1 comprimit per 3 cops al dia.

Presentació:

Envàs de 25 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda