Preu reduït! Reishi - Plantis - 40 càpsules

Fabricante:

Plantis Plantis

Reishi - Plantis - 40 càpsules

171393

Nou

Envàs de 40 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,94€

IVA inclòs

13,85€ IVA inclòs

-21%

Més informació

Reishi

El Reishi (en japonès) o LING ZHI (en xinès) és el nom que rep el fong, de la classe Basidiomicets i de la família Poliporinales, Ganoderma lucidum: és un fong brillant, lacat, de coloració vermella o marró-rogenca, té una forma típica de "barret", sovint en forma de lotus o forma de banya a causa d'una acumulació de CO2 a la zona de creixement.

El Reishi s'ha convertit amb el temps en un fong mític, moltes filosofies i manifestacions artístiques l'assenyalen com un efectiu potenciador de la "Energia de la Vida".

La seva fama es veu corroborada per l'acció dels seus nombrosos principis actius: polisacàrids (betaglucans), triterpens (àcids ganodéricos), esterols (ergosterol, lanostero), àcids grassos (àcid oleic), proteïna (LZ-8), nucleòsids (uridina, adenosina).

Tradicionalment s'ha fet servir el Reishi per les seves diferents accions en diverses situacions: al·lèrgies diverses, bronquitis crònica, atròfies musculars, estats inflamatoris, estats de decaïment, stress, fatiga mental, en geriatria com a regenerador cel·lular, insomni, fetge cansat (alcohol, tabac, hepatitis, ...).

El Reishi exerceix:

  • Acció antial·lèrgica: els àcids ganodéricos C, E, D, afavoreixen aquesta acció. Així mateix l'àcid oleic que es manifesta com un inhibidor histamínic a nivell cel·lular i el polipèptid LZ-8, descobert en el miceli i d'estructura similar a les immunoglobulines, són els dos principis actius d'efecte antial·lèrgic. També és coneguda l'acció del ciclooctasulfuro com a inhibidor de la histamina, de manera que la seva acció antial·lèrgica està corroborada.

  • Acció antiinflamatòria: es deu fonamentalment a la presència dels polisacàrids betaglucans, estudis realitzats per la Universitat de Texas postulen seu ús com a substitut dels esteroides convencionals de marcats efectes secundaris.

  • Acció neurológicao-neuromuscular: els nucleòsids uridina i adenosina (components dels àcids nucleics de gran importància en el desenvolupament i funcionament cel·lular) exerceixen la seva acció en problemes de debilitat muscular, atròfies, miotonia distròfica i processos de degeneració cel·lular per l'edat. Així mateix s'ha mostrat útil com un regenerador cel·lular en els casos d'excés de tensió cerebral, stress, depressió, ...

  • Acció cardiotònica: els esterols (ergosterol i lanosterol) i els triterpens (àcids ganodéricos) faciliten els efectes reductors del nivell de colesterol en sang en inhibir la seva síntesi, així com de la disminució dels casos d'hipertensió.

  • Acció hepatoprotectora: la disminució de l'acumulació d'àcids grassos en el fetge així com de les GPT i GOT (transaminases) són les accions més concretes sobre el fetge. La desintoxicació del fetge es realitza per una acceleració en la transformació i posterior evacuació de les toxines acumulades.

Ingredients: extracte de reishi (Ganoderma lucidum) 68%, maltodextrina càpsula vegetal [espessidor (hidroxipropil metil cel·lulosa), colorant (òxids i hidròxids de ferro)], antiaglomerant (talc), emulgent (Salesmagnésicas d'àcids grassos. En càpsula vegetal. Sense gluten, sense lactosa.

Utilització: d'1 a 3 càpsules al dia abans dels àpats.

Presentació: Envàs de 40 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda