Preu reduït! Nou Optim DHAlg - Laboratoire Optim - 60 càpsules

Optim DHAlg - Laboratoire Optim - 60 càpsules

226824

Nou

Optim DHAlg de Laboratoire Optim, un suplement de DHA omega-3 de microalgues, ideal per a vegetarians i vegans, respectuós amb el medi ambient.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,19€

IVA inclòs

29,95€ IVA inclòs

-5%

0,47 € / ud

Més informació

Optim DHAlg Laboratoire Optim

Nutrició omega-3 sostenible i d'origen vegetal per a tothom.

Què és Optim DHAlg Laboratoire Optim?

Optim Laboratoire Optim DHAlg Optim és un complement alimentari que ofereix una font sostenible i d'alta qualitat de DHA , un àcid gras omega-3 essencial, derivat de l'oli de microalgues (Schizochytrium sp.).

Aquest producte és una alternativa respectuosa amb el medi ambient al DHA d'origen marí, ja que la seva producció no contribueix a la sobrepesca ni afecta negativament els ecosistemes marins. La fórmula inclou una barreja patentada d'antioxidants que protegeixen l'oli, assegurant la conservació òptima de les propietats omega-3 .

Optim DHAlg és ideal per a vegetarians, vegans i aquells que busquen un suplement dietètic d'origen vegetal per millorar la seva ingesta d'omega-3 .

Ingredients:

Oli extret de la microalga Schizochytrium sp., midó de blat de moro modificat, agent reafirmant: glicerol, espessidor: carragenina, antioxidant: barreja de tocoferols, Oli de triglicèrids de cadena mitjana (TCM), emulsionant: lecitina de gira-sol, antioxidant: , regulador de l'acidesa: carbonat de sodi, antioxidant: extracte de romaní.

Informació Nutricional:

Min. 250mg de DHA per càpsula.

Com es fa servir Optim DHAlg Laboratoire Optim?

Prendre 1 càpsula al dia amb un got daigua, preferentment durant un dinar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Laboratoire Optim es dedica a la confluència de naturalesa, ciència i salut, proporcionant complements alimentaris segurs i d'alta qualitat. L'eficàcia d'aquests suplements està recolzada per estudis científics rigorosos, reflectint un compromís amb la salut i el benestar sense prometre solucions miraculoses.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda