Preu reduït! Docovision DHA + Astaxantina - Egle - 60 càpsules

Fabricante:

Egle Egle

Docovision DHA + Astaxantina - Egle - 60 càpsules

224017

Nou

Docovision DHA + Astaxantina és un complement que reposa els nivells de DHA al globus ocular i la retina, afavorint la salut visual.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

49,38€

IVA inclòs

49,50€ IVA inclòs

-0%

0,82 € / ud

Més informació

Docovision DHA + Astaxantina Egle

El teu aliat per a la salut dels teus ulls.

Què és Docovision DHA + Astaxantina Egle?

Docovision DHA + Astaxantina és un complement alimentari específicament dissenyat per reposar els nivells de DHA (àcid docosahexaenoic) al globus ocular i la retina.

El DHA és un àcid gras essencial omega-3 que es troba de forma natural en certs aliments, principalment al peix. Juga un paper important en la salut visual, atès que més del 50% dels àcids grassos de la retina són DHA.

A més, es troba en concentracions significatives al cervell i l'esperma, contribuint a la salut cognitiva i reproductiva. L'Astaxantina, per altra banda, és un antioxidant potent que protegeix les cèl·lules del dany oxidatiu. En complementar la teva dieta amb Docovision DHA + Astaxantina, pots donar suport a la salut dels teus ulls i millorar-ne la visió.

Ingredients:

Oli de peix (tonyina cru) desodoritzat, càpsula (gelatina i estabilitzant (glicerina)), astaxantina 10% (oleoresina rica en astaxantina d'alga haematococcus pluvialis ) i vitamina E (d-alfa-tocoferol).

Com es fa servir Docovision DHA + Astaxantina Egle?

Es recomana prendre 1, 2, 3 o 4 càpsules al dia.

Prendre una a quatre càpsules al dia amb un got d'aigua, preferentment amb els àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Eglé és una marca de laboratoris CFN que ofereixen complements alimentosos naturals amb antioxidants, aminoàcids essencials, àcids grassos i coenzim Q10.


Eglé, complements alimentosos respectant la naturalesa


Entre els seus tractaments i suplements es troba productes rics en àcids omega-3 DHA procedent d'oli purificat de tonyina.


A labonasalut.cat podràs trobar suplements Eglé a base d'àcids grassos adaptats a nens per a millorar i assegurar el seu correcte desenvolupament i creixement dels nens.


A més, els seus complements alimentosos són segurs i d'eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda