Preu reduït! Omega 3/6/9 Gummies - Neo - 36 gummies

Fabricante:

Neo Neo

Omega 3/6/9 Gummies - Neo - 36 gummies

224932

Nou

Omega 3/6/9 Gummies Neo són gometes masticables a base d'oli de perilla, riques en Omega 3, 6 i 9, dissenyades per donar suport a la salut cardiovascular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,76€

IVA inclòs

14,35€ IVA inclòs

-11%

0,35 € / ud

Més informació

Omega 3/6/9 Gummies Neo

Salut cardiovascular en una gometa! Descobreix el poder nutritiu de l'Omega 3/6/9 Gummies Neo i dóna un impuls al teu cor.

Què és Omega 3/6/9 Gummies Neo?

Omega 3/6/9 Gummies Neo és un complement alimentari que combina els beneficis dels àcids grassos essencials Omega 3, 6 i 9 en una fórmula innovadora i deliciosa. Aquestes gometes han estat dissenyades per proporcionar una manera fàcil i agradable dincorporar aquests nutrients essencials en la dieta diària.

L'oli de perilla, ingredient principal d'aquestes gometes, és conegut pel seu alt contingut d'àcids grassos insaturats. Aquests àcids grassos juguen un paper crucial en la salut cardiovascular, ajudant a regular els nivells de colesterol i recolzant la funció saludable del cor . A més, els Omega 3, 6 i 9 són fonamentals per a la funció cerebral, la salut de la pell i l'equilibri hormonal .

El fet que aquestes gometes no continguin sucre i estiguin endolcides amb edulcorants les fa aptes per a aquells que busquen limitar-ne el consum de sucre, mentre continuen gaudint d'un sabor deliciós.

Ingredients:

Edulcorant (maltitol), humectant (sorbitol), oli de perilla ric en omega 3, 6 i 9, gelificant (pectina), aigua, acidulant (àcid cítric), aroma (aroma de llima), colorant natural (curcumina).

Com es fa servir Omega 3/6/9 Gummies Neo?

Prendre 1 o 2 gummies al dia.

Presentació:

Envàs de 36 gummies.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda