Fabricante:

Solanie Solanie

Loció Terapèutica Acne Ultra Stepy - Solanie - 15 ml

224578

Nou

Loció Terapèutica Acne Ultra Stepy de Solanie: Una solució dual que camufla i tracta l'acne simultàniament. Amb un lleuger pigment similar a una bb cream, elimina bacteris, regula el pH i prevé brots.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

15,75€

IVA inclòs
105,00 € / 100 ml

Més informació

Loció Terapèutica Acne Ultra Stepy Solanie

Més que cobertura, tractament: Ultra Stepy Solanie, el teu aliat contra l'acne.

Què és Loció Terapèutica Acne Ultra Stepy Solanie?

La Loció Terapèutica Acne Ultra Stepy de Solanie és més que un simple producte per a la cura de la pell ; és una solució integral que aborda l'acne des de múltiples angles. No només s'encarrega d'amagar les imperfeccions, sinó que també treballa activament per tractar i prevenir brots futurs.

En tenir característiques similars a una bb cream, el seu lleuger pigment brinda una cobertura impecable, aconseguint camuflar els granits i altres imperfeccions amb facilitat. Aquesta loció no se centra només en l'aspecte estètic, sinó que va més enllà en incorporar propietats curatives. La seva fórmula està enriquida amb ingredients que eliminen bacteris causants de l'acne i regulen el pH de la pell, establint un equilibri que afavoreix una pell sana i clara.

Un dels grans avantatges d'aquesta loció és la versatilitat. Pot ser utilitzada com una pre-base , preparant el rostre per a l'aplicació d'altres productes cosmètics, o simplement per si mateixa , oferint un aspecte natural i sense la necessitat de maquillatge addicional.

Ingredients:

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Sodium Lactate, Glyceryl Stearate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenoxyethanol, Potassium Cetyl Phosphate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Arc Lútea Root Extract, Thymus Vulgaris Flower Extract, Cltrus Llimona Peel Extract, Acrylats/C10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Trlethanolamine, Partum, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Oec 0.

Com es fa servir Loció Terapèutica Acne Ultra Stepy Solanie?

Aplicar unes gotes sobre tot el rostre net o localment sobre el problema de la pell amb petits copets. Per a una millor cobertura aplicar més capes. Agitar bé abans de fer servir i tancar el vial després d'utilitzar-lo. (Si no, l'alcohol s'evapora).

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand

Des de 1936, proporcionant solucions de bellesa i nutrició per al cos i l'ànima. Solanie va originar-se quan Mihaly Pito, farmacèutic, va decidir embellir el cos i nodrir l'ànima com la seva vocació més enllà de la curació.


Solanie, nodrint el cos i l'ànima amb qualitat


Els seus valors es basen en la dedicació, passió i la cerca constant d'embellir i nodrir. Des de la farmàcia més bella de Baja, han esperat amb portes obertes no només als que busquen curació, sinó també als que desitgen embellir-se.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda