Preu reduït! Oli Essencial de Taronja - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Taronja - Marnys - 15 ml

211344

Nou

Oli essencial de taronja obtingut per pressió de l'escorça fresca. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,24€

IVA inclòs

4,50€ IVA inclòs

-5%

28,27 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Taronja

Afavoreix el gust de postres i begudes

Què és l'Oli Essencial de Taronja?

L'Oli Essencial de Taronja és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

C ontiene el quimiotip: d-limonene, el seu color i aparença és incolor, de groc a groc fosc a taronja, amb sabor característic, cítric, fresc i intens, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

És de qualitat alimentària. L'oli essencial de Taronja alimentari és molt utilitzat per potenciar els sabors, fonamentalment a l'afegir-se a begudes o postres amb gust de taronja.

Les taronges, gràcies al seu agradable sabor ia les seves propietats refrescants, constitueixen una de les principals fruites de taula. La taronja (Citrus aurantium dulcis) pertany a la família de les Rutàcies, són originàries de l'Índia, Pakistan, Vietnam i el sud-est de la Xina i van ser portades a Occident pels àrabs. A la costa mediterrània, especialment a Espanya, es troben nombrosos horts de taronges. La taronja mediterrània és molt apreciada en la producció de melmelades i també s'utilitza per fer la salsa bigarade francesa. En l'herbolari xinès és un ingredient indispensable per les seves múltiples i interessants propietats.

L'arbre de la taronja és de fulla perenne amb una copa arrodonida i una escorça llisa de color marró grisenc. Les flors de la taronja estan disposades individualment o en raïms a les aixelles, i són molt fragants i els seus fruits té al voltant de 7,5 cm de diàmetre. La pela és gruixuda, rugosa i ataronjada quan està madura.

Ingredients:

Oli essencial de Taronja (Citrus aurantium dulcis peel oil).

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Taronja?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda