Fabricante:

Sagrada Madre Sagrada Madre

Sahumerio 5 Elements Èter Claredat - Sagrada Madre - 6 varetes

224387

Nou

Sahumerio 5 Elements Èter Claredat de Sagrada Mare. Encens artesanal amb resina d'Olibano i oli de flor de la Reina de la Nit, per a un ambient ple de claredat i presència.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,25€

IVA inclòs
0,88 € / ud

Més informació

Sahumerio 5 Elements Èter Claredat Sagrada Mare

Troba la claredat i viu el present amb el poder transformador de l'encens i la fragància apassionant de la Reina de la Nit.

Què és Sahumerio 5 Elements Èter Claredat Sagrada Mare?

El Sahumerio 5 Elements Èter Claredat de Sagrada Mare és un encens artesanal que invoca la lluminositat i la percepció de l'èter .

Aquest sahumeri acuradament elaborat combina la resina d'Olibano, coneguda per la seva aroma transformadora, amb l'oli concentrat de la flor de la Reina de la Nit, que aporta una fragància apassionant i misteriosa. Aquest blend també inclou biomassa de fruites, carbó vegetal, un aglutinant natural i sal.

La combinació d'aquests ingredients proporciona la claredat necessària per viure plenament el moment present . Ideal per a la meditació, el ioga o simplement per crear un espai de pau i claredat a la teva llar o lloc de treball, el Sahumerio 5 Elements Èter Claredat és una invitació a la presència i la percepció.

Ingredients:

Resina d'Olibano, Oli concentrat flor reina de la nit, biomassa de fruites, carbó vegetal, aglutinant natural i sal.

Com es fa servir Sahumerio 5 Elements Èter Claredat Sagrada Mare?

Encendre i col·locar en un lloc segur.

Cada vareta dura 1 hora.

Presentació:

Envàs de 6 varetes.

Brand

Des dels seus inicis als valls de la Patagonia, Argentina, Sagrada Madre ha estat creant encens a base de fruites. Aquest innovador procés d'upcycling utilitza més de 100 tones anuals de polpa de fruita sobrant de la fabricació de sucs i derivats, transformant-les en una matèria primera sostenible.


Sagrada Madre, encens a base de fruites d'alta qualitat


Els seus valors es basen en la innovació, sostenibilitat i respecte al medi ambient. Són líders en el camp dels encens a base de fruites.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda