Fabricante:

Sagrada Madre Sagrada Madre

Sahumerio en Pols Neteja energètica - Sagrada Madre - 60 grams

224388

Nou

Sahumerio en Pols Neteja Energètica de Sagrada Mare. Una barreja artesanal per purificar l'ambient, repel·lir males energies i atreure èxit.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,75€

IVA inclòs
9,58 € / 100 g

Més informació

Sahumerio en Pols Neteja energètica Sagrada Mare

Purifica el teu espai, aclareix la teva ment i atrau l'èxit amb el poder de la natura.

Què és Sahumerio a Polvo Neteja energètica Sagrada Mare?

El Sahumerio en Pols Neteja Energètica de Sagrada Mare és un producte artesanal fet a mà que integra una sèrie d' ingredients especials amb propietats aromàtiques i energètiques .

Aquest sahumerio conté Olíban o encens natural, conegut per la seva aroma purificant que neteja el camp psíquic de temors i afavoreix la connexió amb el pla espiritual. Inclou també Romero, que actua com un amulet per repel·lir les males energies i atraure l'èxit . Eucaliptus i Llorer són altres components importants: l'Eucaliptus té una fragància fresca i herbal que protegeix l'ambient i permet accedir a altes vibracions, mentre que el Llorer impulsa l'obertura i expansió necessària per concretar plans i projectes.

Ingredients:

Oli concentrat aromàtic, olis essencials, farina de fusta, herbes i sal.

Com es fa servir Sahumerio en Pols Neteja energètica Sagrada Mare?

Col · loqueu en un sahumador o recipient triat, una petita porció de Sahumerio en Pols Sagrada Mare. Formar amb dits o amb la cullera proveïda a la caixa, un monticle a la punta. Encendre la part superior i espera uns segons. Sufocar la flama amb un moviment ràpid, apantallant amb la mà (evitar bufar).

Durada d'uns 10 minuts.

Es pot deixar un lloc fix o traslladar-lo. Descartar el romanent del sahumeri en pols, quan estigui totalment apagat.

Presentació:

Envàs de 60 grams.

Brand

Des dels seus inicis als valls de la Patagonia, Argentina, Sagrada Madre ha estat creant encens a base de fruites. Aquest innovador procés d'upcycling utilitza més de 100 tones anuals de polpa de fruita sobrant de la fabricació de sucs i derivats, transformant-les en una matèria primera sostenible.


Sagrada Madre, encens a base de fruites d'alta qualitat


Els seus valors es basen en la innovació, sostenibilitat i respecte al medi ambient. Són líders en el camp dels encens a base de fruites.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda