Preu reduït! Moringa pols Bio - Biotona - 200 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Moringa pols Bio - Biotona - 200 grams

167478

Nou

La moringa va ser re-descoberta recentment per la ciència i el món occidental que l'han catalogat com la font nutritiva mes completa de la terra.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,34€

IVA inclòs

24,00€ IVA inclòs

-15%

10,17 € / 100 g

Més informació

Moringa

100% pols pur

Biotona Bio Moringa Raw procedeix de les fulles de Moringa oleifera, un arbre de ràpid creixement que creix en els sòls secs i sorrencs de les zones (sub) tropicals de l'Índia i Àfrica. Gairebé totes les parts de l'arbre són aptes per al consum, el que justifica la seva denominació de "arbre miraculós". Fins i tot en Ayurveda, la medicina Índia tradicional, la moringa se cita com a remei natural, podent aplicar-se en nombroses malalties. La moringa va ser re-descoberta recentment per la ciència i el món occidental que l'han catalogat com la font nutritiva mes completa de la terra. Els fulls de Moringa posseeixen un perfil nutricional molt extens, són riques en proteïnes i aporten un veritable tresor en fito-nutrients. Biotona Moringa es compon a el 100% de fulles de Moringa procedents d'Àfrica, les quals, després d'una recol·lecció i rentat minuciós són deshidratades a l'aire lliure ia l'ombra per conservar tot el seu valor nutricional.

Ingredients: 100% pols de fulles de moringa * (Moringa oleifera). 100% de Malawi / Senegal / Zàmbia. * Cultiu ecològic

Forma d'ús: Afegiu Biotona Bio Moringa Raw als seus smoothies i batuts en combinació amb suc de fruites, altres super aliments o simplement en llet (vegetal), iogurt o aigua, com prefereixi. Afegiu un toc de salut als seus plats • Conservar en un lloc fresc, sec i a l'abric de la llum.

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda