Fabricante:

NutriSport NutriSport

Stressnutril Recovery Taronja - Nutrisport - 40 grams

208626

Nou

Stressnutril Monodosi Sabor Taronja Nutrisport, el teu batut recuperador complet per a un rendiment òptim.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,00€

IVA inclòs
5,00 € / 100 g

Més informació

Stressnutril Monodosi Sabor Taronja Nutrisport

Recupera, revitalitza, repeteix. Stressnutril Monodosis, la fórmula completa per al teu èxit esportiu.

Què és Stressnutril Monodosi Sabor Taronja Nutrisport?

Stressnutril Monodosi Sabor Taronja de Nutrisport és un complement alimentari integral dissenyat per donar suport a la recuperació i el rendiment físic .

Aquest batut recuperador “tot en un” és una combinació equilibrada de nutrients essencials que intervenen en diversos processos metabòlics crucials per als esportistes. Entre els seus components destaca l'aïllat de proteïna, vital per a l'augment i la conservació de la massa muscular i el manteniment dels ossos .

A més, inclou un complex de carbohidrats per a un subministrament energètic sostingut, L-Glutamina, un aminoàcid implicat en nombroses funcions corporals, i BCAAs (L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina), essencials per a la recuperació muscular .

El magnesi aportat contribueix a la contracció i relaxació muscular ia la reducció de la fatiga , mentre que l'Arginina alfa Cetoglutarat és un precursor de l'Òxid Nítric, important per al flux sanguini . La Citrulina Malato i la Vitamina C enforteixen la resistència muscular i protegeixen contra el dany oxidatiu. Les Vitamines del grup B milloren el metabolisme energètic i el funcionament del sistema nerviós i immunològic. Stressnutril és ideal per incloure en una dieta equilibrada i un estil de vida actiu i saludable.

Ingredients:

Fructosa (34%)1,2 (33%)3, Aïllat de Proteïna de Sèrum Lacti (Conté lecitina de soja) (33%), , Cacau en pols desgreixat3 (Theobroma cacau, gra) (9,5%), xarop de glucosa (15%)1 (13%)2 (7,1%)3, complex d'Aminoàcids (L-Glutamina, L-Arginina alfa-cetoglutarat, L-Citrulina, aminoàcids ramificats(L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina)) (6,7%), dextrosa (5,0%), Acidulant1,2 (Àcid Cítric), Carbonat de Magnesi, Aroma, espessidor (goma xantana)3, Citrat de Potassi, MSM (dimetilsulfona), Clorur Sòdic, Complex vitamínic (Àcid L-Ascòrbic, colecalciferol, Clorhidrat de Piridoxina, Riboflavina, Clorhidrat de Tiamina), Edulcorant (Sucralosa1,2, Glucòsids d'esteviol3), colorant (carmí de 1-2).

Taronja1, Taronja2 i Xocolata3.

Conté proteïna de la llet i lecitina de soja.

Informació Nutricional Per 100 grams Per 40 grams
Valor Energètic 380 kCal / 1614 kJ 152 kCal / 646 kJ
Greixos 0,43 g 0,17 g
de les quals, Saturades <0,03 g <0,01 g
Hidrats de Carboni 57 g 23 g
dels quals, Sucres 40 g 16 g
Proteïnes 37 g 15 g

Com es pren Stressnutril Monodosi Sabor Taronja Nutrisport?

Prendre un sobre, dissolt en 250 ml daigua, en acabar lexercici físic intens.

Presentació:

Envàs de 40 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda