Compreses Extra Llargues amb Ales 100% Cotó - Cottons Organic - 8 unitats

226211

Nou

Compreses Extra Llargues amb Ales Cottons Organic, ideals per a flux abundant. 100% cotó natural, hipoalergèniques, sense químics, per a màxima protecció i confort.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,53€

IVA inclòs
0,82 € / ud

Més informació

Compreses Extra Llargues amb Ales 100% Cotó Cottons Organic

Cottons Organic: Cura Natural, Protecció Extra Llarga Per a Tu.

Què és Compreses Extra Llargues amb Ales 100% Cotó Cottons Organic?

Les Compreses Extra Llargues amb Ales de Cottons Organic estan meticulosament dissenyades per oferir una solució fiable i confortable a dones en premenopausia o aquelles que experimenten un flux menstrual abundant .

Reconeixent la importància de seleccionar productes d'higiene íntima que respectin i protegeixin la delicada zona vaginal, aquestes compreses estan fetes de cotó 100% natural, lliure de tints i productes químics, cosa que les fa naturalment hipoalergèniques i segures per a totes les dones , independentment de la seva etapa vital. La seva excepcional capacitat d'absorció i l' estructura de doble ala garanteixen una protecció superior i una comoditat sense igual durant els dies de flux intens .

En facilitar la transpiració i protegir contra irritacions i picors, aquestes compreses ofereixen una cura suau i eficaç , assegurant una sensació de benestar i seguretat al llarg del dia. Individualment envasades per a més higiene i comoditat , les Compreses Extra Llargues amb Ales de Cottons Organic són una elecció excel·lent per cuidar de la teva salut íntima amb gentilesa i respecte pel medi ambient.

Com es fa servir Compreses Extra Llargues amb Ales 100% Cotó Cottons Organic?

Cada compresa va individualment envasada. Per a dones amb premenopausia o un flux erràtic i sovint molt pesat.

Presentació:

Envàs de 8 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda