Discos de lactància 100% cotó - Cottons Organic - 30 unitats

226209

Nou

Discs de Lactància Cottons Organic, 100% cotó natural, hipoalergènics per a una lactància còmoda i segura. Sense químics, perfectes per a pells sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,20€

IVA inclòs
0,27 € / ud

Més informació

Discs de Lactància 100% Cotó Cottons Organic

Cottons Organic: Suavitat i Protecció a Cada Moment de la Lactància.

Què és Discos de Lactància 100% Cotó Cottons Organic?

Els Discos de Lactància de Cottons Organic són un complement essencial per al període de lactància, especialment dissenyats per proporcionar comoditat i protecció a les dones amb pell sensible .

Aquests discos estan elaborats amb cotó 100% natural, oferint una solució hipoal·lergènica i biodegradable que prevé irritacions i al·lèrgies , alhora que manté la pell hidratada i afavoreix un grau d'humitat adequat al mugró, reduint el risc d'esquerdes doloroses .

La seva capacitat d'absorció està pensada per manejar petites pèrdues de llet, garantint discreció i seguretat gràcies a la forma anatòmica, tira adhesiva de fixació i capa impermeable . Sense perfums, polímers superabsorbents, i purificats sense clor ni dioxina, aquests discos de lactància representen l' elecció ideal per cuidar la teva pell mentre alimentes el teu nadó, assegurant un procés de lactància més còmode i segur .

Com es fa servir Discos de Lactància 100% Cotó Cottons Organic?

De fàcil adherència. Col·locar damunt del mugró.

Presentació:

Envàs de 30 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda