Compresa Ultrafina Regular amb Ales 100% Cotó - Cottons Organic - 14 unitats

226208

Nou

Compreses Ultrafines amb Ales Cottons Organic, 100% cotó natural, per a flux normal. Hipoal·lergògenes, sense químics, per a màxima discreció i confort.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,44€

IVA inclòs
0,32 € / ud

Més informació

Compresa Ultrafina Regular amb Ales 100% Cotó Cottons Organic

Protecció Delicada, Confort Invisible.

Què és Compresa Ultrafina Regular amb Ales 100% Cotó Cottons Organic?

L'elecció d'un producte d'higiene íntima és crucial per al benestar i la salut de la teva zona més íntima . Les Compreses Ultrafines Regular amb Ales de Cottons Organic destaquen per la seva composició de cotó 100% natural , sense tints ni productes químics, dissenyades per oferir la màxima protecció sense provocar irritacions o al·lèrgies.

La capa superior de cotó especial evita l'adherència de fibres, fent-les ideals per a dies de flux normal amb una absorció regular . Pensades per a totes les dones, especialment per a aquelles amb pells sensibles o atòpiques , aquestes compreses garanteixen una seguretat total gràcies a les seves bandes adhesives i ales protectores .

No traspassen, no contenen perfums ni polímers superabsorbents, i estan purificades sense Clor ni Dioxina, assegurant una cura delicada i respectuosa . La tecnologia de nucli absorbent i el disseny extraplà ofereixen discreció i confort incomparables, fent de Cottons l'opció més segura per a la cura de la teva intimitat.

Com es fa servir Compresa Ultrafina Regular amb Ales 100% Cotó Cottons Organic?

Cada compresa va individualment envasada per fer-les servir quan ho necessitis, si tens flux regular.

Presentació:

Envàs de 14 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda