Salvaslip Incontinència Cotó 100% - Cottons Organic - 20 unitats

226207

Nou

Salvaslip Cottons Organic, 100% cotó natural, sense químics, per a protecció diària i confort. Absorció ràpida, ideal per a pells sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,21€

IVA inclòs
0,21 € / ud

Més informació

Salvaslip Incontinència Cotó 100% Cottons Organic

Cottons Organic: Confiança Natural, Protecció i Confort Diaris.

Què és Salvaslip Incontinència Cotó 100% Cottons Organic?

Els Salvaslip Incontinència de Cottons Organic són l' elecció perfecta per a dones que busquen una protecció diària davant de petites pèrdues d'orina , un fenomen que afecta 1 de cada 5 dones a causa de causes com l'embaràs, l'envelliment o condicions físiques específiques.

Dissenyats pensant en la comoditat i la salut, aquests salvaslip compten amb una cobertura de cotó 100% pur i hipoalergènic, garantint una absorció ràpida per mantenir una sensació seca i fresca durant tot el dia . Lliures de químics i tints, són ideals per a totes les dones, incloent-hi aquelles amb pell sensible o atòpica.

Amb el compromís amb la qualitat i el respecte per la pell i el medi ambient, els Salvaslip de Cottons Organic s'adapten perfectament al teu estil de vida, proporcionant seguretat i confiança sense comprometre el confort.

Com es fa servir Salvaslip Incontinència Cotó 100% Cottons Organic?

Indicada per a dies de petites pèrdues d'orina.

Presentació:

Envàs de 20 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda