Compreses Regular Incontinència Cotó 100% - Cottons Organic - 12 unitats

226205

Nou

Compreses Cottons Organic per a incontinència lleugera, fetes de cotó 100% natural, sense químics, ofereixen protecció segura i confort tot el dia. Ideal per a pells sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,44€

IVA inclòs
0,37 € / ud

Més informació

Compreses Regular Incontinència Cotó 100% Cottons Organic

Seguretat Natural, Confort Tot el Dia.

Què és Compreses Regular Incontinència Cotó 100% Cottons Organic?

Les compreses Regular Incontinència de Cottons Organic ofereixen una solució efectiva i respectuosa per a dones que experimenten petites pèrdues d'orina , una condició comuna relacionada amb factors com l'embaràs, l'envelliment o certes condicions físiques.

Aquestes compreses, amb una cobertura interior de cotó pur 100%, garanteixen una protecció hipoalergènica i biodegradable , lliure de productes químics i tints, ideal per a tot tipus de pells , fins i tot les més sensibles. La tecnologia d'absorció ràpida proporciona una sensació seca i fresca , oferint una comoditat inigualable i més seguretat en dies d'incontinència lleugera. Amb Cottons Organic, gaudiràs d'una experiència confortable, mantenint la pell sana i respectant el medi ambient.

Com es fa servir Compreses Regular Incontinència Cotó 100% Cottons Organic?

Indicada per a dies d´incontinència.

Presentació:

Envàs de 12 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda