Compreses Maxi amb Ales 100% Cotó - Cottons Organic - 10 unitats

226216

Nou

Compreses Maxi amb Ales Cottons Organic, per a flux abundant o ús nocturn. 100% cotó natural, hipoalergèniques, sense químics, per a màxima seguretat i confort.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,85€

IVA inclòs
0,39 € / ud

Més informació

Compreses Maxi amb Ales 100% Cotó Cottons Organic

Protecció Maxi, Confort i Seguretat Natural Tot el Dia.

Què és Compreses Maxi amb Ales 100% Cotó Cottons Organic?

Les Compreses Maxi amb Ales de Cottons Organic són la solució perfecta per aquells dies de flux abundant o per proporcionar una protecció extra durant la nit .

Fetes amb una dedicació a la cura íntima femenina, aquestes compreses es componen de cotó 100% natural , evitant qualsevol irritant potencial com a tints i productes químics, la qual cosa les fa completament hipoalergèniques i segures per a tot tipus de pell, incloses les més sensibles i atòpiques .

L' absorció SUPER garanteix tranquil·litat i confort , permetent que et sentis segura i protegida en tot moment. Amb ales dissenyades per a un ajustament òptim i seguretat addicional , aquestes compreses ofereixen una cobertura excepcional sense comprometre la comoditat.

Individualment envasades per a una higiene superior, les Compreses Maxi amb Ales de Cottons Organic són el complement ideal per a la teva rutina de cura personal, brindant una protecció natural i eficaç que respecta la teva pell i la teva salut.

Com es fa servir Compreses Maxi amb Ales 100% Cotó Cottons Organic?

Cada compresa va individualment envasada. Per a les dones amb flux abundant.

Presentació:

Envàs de 10 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda