Salvaslips Llargs 100% Cotó - Cottons Organic - 32 unitats

226218

Nou

Salvaslips Llargs Cottons Organic, per a flux molt lleuger. 100% cotó orgànic, hipoal·lergògens, sense químics, ideals per a la cura diària de pells sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,88€

IVA inclòs
0,15 € / ud

Més informació

Salvaslips Llargs 100% Cotó Cottons Organic

Frescor i Protecció Estesa, Naturalment Cada Dia.

Què és Salvaslips Llargs 100% Cotó Cottons Organic?

Els Salvaslips Llargs 100% Cotó Cottons Organic són l'aliat perfecte per a dones que busquen sentir-se fresques i protegides cada dia, especialment en aquells amb un flux molt lleuger .

Dissenyats per oferir una major longitud que els protegeslips tradicionals , aquests salvaslips llargs proporcionen una cobertura addicional que assegura una protecció i comoditat superior. Elaborats exclusivament amb cotó 100% orgànic , són l'opció ideal per a aquelles amb pell sensible o propensa a irritacions, garantint una experiència suau i segura sense l'ús d'OGM, clor, lleixiu, aromes afegides o materials sintètics.

El seu caràcter hipoal·lergènic , juntament amb una fabricació ètica i sostenible que inclou envasos reciclables i pràctiques lliures de crueltat animal, reflecteix un compromís no només amb la salut íntima femenina, sinó també amb el medi ambient. Individuals i fàcilment transportables, els Salvaslips Llargs de Cottons Organic són una elecció conscient i pràctica per a la cura diària, assegurant benestar i protecció natural al llarg del dia .

Com es fa servir Salvaslips Llargs 100% Cotó Cottons Organic?

Cada compresa va individualment envasada. Per a les dones amb flux molt lleuger.

Presentació:

Envàs de 32 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda