Salvaslips Ultra Fins 100% Cotó - Cottons Organic - 24 unitats

226219

Nou

Salvaslips Ultra Finos Cottons Organic, perfectes per a flux lleuger i ús diari. 100% cotó orgànic, hipoalergènics i ecoamigables, per a pells sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,20€

IVA inclòs
0,18 € / ud

Més informació

Salvaslips Ultra Fins 100% Cotó Cottons Organic

Discreció i Comoditat Natural, Pel teu Dia a Dia.

Què és Salvaslips Ultra Finos 100% Cotó Cottons Organic?

Els Salvaslips Ultra Finos 100% Cotó Cottons Organic són la solució ideal per a dones que busquen una protecció discreta i confortable per al flux lleuger o per a ús diari .

Amb una atenció especial a la comoditat i la salut íntima , aquests protectors ofereixen una suavitat, absorció i transpirabilitat inigualables gràcies al seu disseny anatòmic ia la qualitat del seu cotó 100% orgànic . Aquest material, lliure d'OGM i químics nocius com el clor i el lleixiu, és especialment recomanat per a aquelles amb pell sensible o irritable , minimitzant el risc d'al·lèrgies i proporcionant una sensació de frescor i neteja tot el dia.

El seu compromís amb la sostenibilitat es reflecteix en els envasos reciclables i en l'ètica de no fer proves en animals, assegurant que cada elecció contribueix al benestar personal i al respecte pel medi ambient. Els Salvaslips Ultra Fins de Cottons Organic, individualment embolicats per a més conveniència i higiene, són una elecció segura i responsable per a dones actives que valoren la qualitat i la cura natural.

Com es fa servir Salvaslips Ultra Finos 100% Cotó Cottons Organic?

Cada compresa va individualment envasada. Per a les dones amb flux molt lleuger.

Presentació:

Envàs de 24 unitats.

Brand

Des de 1995, Cottons Organics és una empresa familiar australiana que ha liderat la innovació en el mercat de la higiene femenina. Davant un panorama dominat per productes sintètics, ens vam proposar oferir una alternativa natural i saludable, desenvolupant el primer tampó de cotó 100% natural a Austràlia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda