Preu reduït! Bàlsam Mugrons - Famiskin - 50 ml

Fabricante:

Famiskin Famiskin

Bàlsam Mugrons - Famiskin - 50 ml

224900

Nou

Protecció i alleugeriment natural per a mugrons sensibles durant l'embaràs i lactància. Amb ingredients nutritius i naturals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,43€

IVA inclòs

22,70€ IVA inclòs

-10%

40,86 € / 100 ml

Més informació

Bàlsam Mugrons Famiskin

Cuida i protegeix en els moments més especials.

Què és Bálsamo Pezones Famiskin?

El Bàlsam Mugrons de Famiskin ha estat acuradament formulat per oferir alleugeriment i protecció als mugrons sensibles durant l'embaràs i la lactància .

Enriquit amb ingredients naturals i nutritius com oli de gira-sol, oli de carbassa, oli d'oliva, oli de calèndula, mantega de karité i cera d'arròs, aquest bàlsam no només alleuja la sequedat i sensibilitat , sinó que també proporciona una barrera protectora contra les agressions externes .

La textura suau i fàcil d'aplicar assegura una absorció ràpida, sense deixar sensació enganxosa. Apte per a vegans i especialment dissenyat per ser segur durant l'embaràs i la lactància, aquest bàlsam respecta tant la integritat de la pell com la salut del nadó.

Ingredients:

Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Rosinate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Olea Europaea Fruit Oil, Cucurbita Pepo Seed Oil, Oryza Sativa Bran Cera, Parfum, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocop .

Com es fa servir Bálsamo Pezones Famiskin?

Durant l'embaràs i la lactància.

Ús extern. 100% ingredients naturals.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des de la seva fundació, Famiskin ha ofert cosmètics per a totes les etapes de la vida. Utilitzant actius i fórmules més adequades per a cada moment, amb un enfocament en la qualitat, seguretat i benestar animal.


Famiskin, cosmètics d'alta qualitat per a tota la família


Els seus valors resideixen en la honestat, respecte al planeta i benestar animal. Es destaquen per triar fórmules de gran qualitat, amb olis vegetals ben tolerats i eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda