Preu reduït! Oli Íntim - Famiskin - 100 ml

Fabricante:

Famiskin Famiskin

Oli Íntim - Famiskin - 100 ml

224903

Nou

Protecció i cura diària amb olis naturals. Ofereix equilibri i benestar a les zones íntimes. Segur durant embaràs i lactància.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,85€

IVA inclòs

26,50€ IVA inclòs

-10%

23,85 € / 100 ml

Més informació

Oli Íntim Famiskin

Cura íntima, benestar natural.

Què és Oli Íntim Famiskin?

L'Oli Íntim de Famiskin és una combinació harmonitzada d'olis essencials naturals destinats a oferir cura i protecció a les zones íntimes .

Conté oli de germen de blat, carbassa, alvocat, albercoc, calèndula i el reconfortant oli de l'arbre del te. Aquests olis han estat seleccionats per les seves propietats suavitzants, hidratants i equilibrants , proporcionant una sensació de frescor i benestar .

A més de nodrir, també ajuda a mantenir un equilibri natural i és ideal per a l'ús diari , així com en moments específics on la pell íntima pugui necessitar una cura extra . Amb una fórmula totalment vegana i suau, és segur per ser utilitzat durant l'embaràs i la lactància, assegurant benestar a cada etapa de la vida d'una dona.

Ingredients:

Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cucurbita Pepo Seed Oil, Parfum, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Calendula Officinalis cinema Soja Oil, Ascorbyl Palmitate.

Com es fa servir Oli Íntim Famiskin?

Hidratant íntim.

Ús extern. 100% ingredients naturals.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des de la seva fundació, Famiskin ha ofert cosmètics per a totes les etapes de la vida. Utilitzant actius i fórmules més adequades per a cada moment, amb un enfocament en la qualitat, seguretat i benestar animal.


Famiskin, cosmètics d'alta qualitat per a tota la família


Els seus valors resideixen en la honestat, respecte al planeta i benestar animal. Es destaquen per triar fórmules de gran qualitat, amb olis vegetals ben tolerats i eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda