Preu reduït! Gel Íntim - Algologie - 300 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Gel Íntim - Algologie - 300 ml

224703

Nou

Gel suau i delicat elaborat amb productes ecològics i àloe vera que respecta el pH fisiològic i reforça la microbiota de la zona íntima femenina, garantint la seva higiene i benestar diari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,28€

IVA inclòs

14,51€ IVA inclòs

-15%

4,09 € / 100 ml

Més informació

Gel Íntim Algologie

Cuida la delicada zona íntima femenina de manera natural amb el Gel Íntim d'Algologie.

Què és Gel Íntim Algologie?

El Gel Íntim d'Algologie és un gel suau especialment formulat per a la cura diària de la zona íntima femenina . La seva fórmula única amb acció prebiòtica està enriquida amb actius hidratants i àcid làctic, que ajuden a respectar el pH fisiològic i reforçar la microbiota de la zona íntima.

A més, està elaborat amb productes ecològics i àloe vera, conegut per les seves propietats hidratants i calmants , per garantir una cura delicada i respectuosa. Aquest gel íntim és ideal per mantenir la higiene i el benestar de la zona íntima femenina cada dia.

Ingredients:

Aqua (Water), Lavandula Angustifolia Flower Water*, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Betaine, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alpha-Glucan Oligosacchar Anhydroxylitol, Xylitol, Potassium Sorbate.

*Ingredients provinents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Gel Íntim Algologie?

Es recomana aplicar sobre la zona prèviament humitejada. Realitza un lleuger massatge extern. Esbandir amb aigua.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda