Preu reduït! Ginex Sabó Líquid - DietMed - 330 ml

Fabricante:

Dietmed Dietmed

Ginex Sabó Líquid - DietMed - 330 ml

181098

Nou

Ginex Sabó Líquid de DietMed combina multiextractes vegetals per a una higiene íntima suau i protectora, amb funció desodoritzant, ideal per a pells sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,43€

IVA inclòs

9,40€ IVA inclòs

-20%

2,25 € / 100 ml

Més informació

Ginex Sabó Líquid DietMed

Cura i frescor natural per al teu benestar íntim.

Què és Ginex Sabó Líquid DietMed?

Ginex Sabó Líquid de DietMed és un sabó especialment formulat per a la higiene íntima de la dona . Desenvolupat amb una combinació única i equilibrada de multiextractes vegetals, aquest sabó líquid assegura una neteja suau i profunda .

Entre els seus components destaquen la Malva, Aloe Vera, Algues, Camomila, Altea, Aquilea i Hipèric, tots coneguts per les seves propietats calmants, protectores i restauradores . Junts treballen en sinergia per proporcionar una sensació de benestar i protecció, garantint que la pell estigui suau, hidratada i lliure d'irritacions.

A més, la seva funció desodoritzant afegeix un extra de frescor i comoditat , cosa que el fa ideal fins i tot per a les pells més sensibles. En triar Ginex, estàs triant un producte que respecta i manté l'equilibri natural de la pell, assegurant una higiene íntima perfecta.

Ingredients:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Aloe Barbensis Leaf Juice, Hydroxyethylcellulose, Fucus Vesiculosus Extract, Chamomilla Recutita (Matricària) Flower Extract, Axillea Millefolium Extract, Hypericum Perforatum Extract, Salvia Oddicinalis (Sage) Leaf Extract va Sylvestris Extract, Parfum, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Allantoin, Boric Acid, Aroma (Mentha piperita), Tetrasodium EDTA, Methylcholorisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Com es fa servir Ginex Sabó Líquid DietMed?

Després d'aplicar el sabó líquid, deixar actuar abans de retirar amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 330 ml.

Brand

Dietmed ha anat creixent fins a comptar amb més de 200 referències de marques blanques en la seva portafolio.


Dietmed, desenvolupament de productes per a la salut amb més de 30 anys d'experiència


Treballen dia a dia per a contribuir en la idea de tenir un món més saludable. Identifiquen les necessitats del sector per a d'abatollar noves fórmules i millorar constantment els seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda