Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Sabó Íntim Bio - Helan Genova - 200 ml

226612

Nou

Higiene delicada amb extracte de calèndula i oli d'arbre de te, sense parabens ni SLS. Protegeix i calma.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,21€

IVA inclòs
6,11 € / 100 ml

Més informació

Sabó Íntim Bio Helan Genova

Equilibri i protecció natural - Sabó Íntim Helan Genova, la cura suau que mereixes.

Què és Sabó Íntim Bio Helan Genova?

El Sabó Íntim Bio de Helan Genova és un producte essencialment dissenyat per oferir una solució segura i delicada per a la higiene íntima femenina . Prioritzant el benestar i l'equilibri natural, aquest sabó es formula amb tensioactius suaus d'origen vegetal, excloent-hi substàncies com SLS, SLES, conservants i colorants, per evitar l'alteració de l'equilibri de microorganismes beneficiosos a la zona genital .

Enriquit amb extracte de calèndula, conegut per les seves propietats emol·lients i calmants , i complementat amb oli d'arbre de te per la seva capacitat bacteriostàtica natural , aquest sabó ofereix una protecció eficaç contra la proliferació de Candida albicans i altres agents que poden causar inflamació i picor.

El disseny considera un lleuger canvi de pH per maximitzar la protecció mantenint la salut i la comoditat. Testat microbiològicament i lliure de parabens, fenoxietanol, EDTA i PEG, assegura una cura íntima respectuosa i d'alta qualitat.

Ingredients:

Aqua/water, coco-glucosid, caprylyl/capryl glucoside, glycerin*, cocamidopropyl betaine, calendula officinalis (marigold) flower extract*, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*, xanthan gum, sodium cocoyl apple ami /fragrance, sodium citrate, menthol, tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, glucose oxidase, lactoperoxidase, lactobacillus, cocos nucifera (coconut) fruit extract, potassium hydroxide.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Sabó Íntim Bio Helan Genova?

Elimina suaument l´excés de secrecions respectant completament la flora bacteriana fisiològica. Aplicar directament, demà, nit i sempre que calgui, esbandint amb aigua tèbia, amb cura i atenció. També és ideal després de la piscina o el gimnàs.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda